Position: hotel888 > 4 >

livmoder leiomyosarcoma prognose

   Livmoder leiomyosarcoma er en sjælden form for livmoderkræft . Livmoder sarkomer udgør kun 2 til 4 procent af alle uterin kræft , og leiomyosarcomas er en undertype af uterine sarkomer . African American kvinder er særligt udsatte for at få livmoderen leiomyosarcoma af grunde ikke kendt . Den gennemsnitlige alder for en kvinde at blive diagnosticeret med uterine leiomyosarcoma er 50 , ifølge National Cancer Institute

Du skal bruge: .
Vælg et brugernavn : . reel eller konfektioneret
Adgangskode .
En lille internet Savy .
En dosis på medfølelse .

aggressiv kræftform


Uterin leiomyosarcoma menes at være en mere aggressiv kræft end carcinosarcomas men kan helbredes ved hjælp af kirurgi , hvis kræften er begrænset til livmoderen .

tumorstørrelse


En af de vigtigste faktorer ved fastsættelsen af prognosen er tumorstørrelse , ifølge National Cancer Institute . En tumor større end fem centimeter har en dårlig prognose .

Diagnose Timing


For enhver livmoderen sarkom , prognosen er meget afhængig af hvilken fase af sygdommen er på, når først diagnosticeret . Jo før sygdommen er fanget , jo bedre er prognosen .

Prognose Etape 1

Den fem-års overlevelse for kvinder , der er diagnosticeret med etape 1 livmoderen leiomyosarcoma er 50 procent , ifølge National Cancer Institute .

Andre Prognoser

For kvinder på fase 2 til 4, er prognosen betydeligt værre . Det er 0 til 20 procent for de fem -års overlevelsesraten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------