Position: hotel888 > 4 >

lungekræft kirurgi inddrivelse & feber komplikation

   Kirurgi er en mulighed for lungekræft patienter med henblik på at fjerne kræften sig selv og hjælpe forlænge dit liv . Nogle patienter har succes med lunge kirurgi . Der er dog en række bivirkninger , med feber er en af de mest almindelige

Typer


Sværhedsgraden af kræft dikterer , hvilken type operation , du vil gennemgå . Enten en lap eller en hel lunge er fjernet, efter University of Maryland Medical Center .

Årsager


En mild feber er et fælles symptom post-kirurgi . Anæstesi er årsagen hos nogle patienter. Dog Doctor 's Guide rapporterer også, at din chance for feber stiger , når du gennemgår radiofrekvens ablation for lungekræft .

Beliggenhed


En feber kan opstå umiddelbart efter lungekræft kirurgi . I et sådant tilfælde , er du sandsynligvis blive behandlet hurtigt , som du vil være på hospitalet i mindst én dag efter operationen . Det er også vigtigt at overvåge din temperatur under hjem opsving med henblik på at afsløre en feber .

Forebyggelse /Solution

Den University of Southern California Keck School of Medicine anbefaler, at du ringer til din læge, hvis din feber når 101 grader Fahrenheit .

Andre bivirkninger

En feber kan være ledsaget af hjertet hjertebanken , brystsmerter , åndenød , og en infektion på det sted, hvor incisionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------