Position: hotel888 > 4 >

lungekræft & rib bur smerte

   Smerter i brystkassen og brystet hulrum kan være en kontrollampe tegn på lungekræft . Ofte ignoreret , indtil det er for sent , kan smerten være en vigtig advarsel til at søge lægehjælp og behandling

Hvorfor It Hurts


Som lungekræft tumorer form og vokse , kan de begynde at trykke på brystkassen , som omgiver og beskytter lungerne , i henhold til Lung Pain . org . Trykket ofte fører til brystet og rib smerte.

Smerter Symptomer som en advarsel


Enhver form for rib eller brystsmerter er et vigtigt tegn til at søge lægehjælp og eventuel test af kræftsvulster .

Hvorfor er det ofte Too Late


Desværre , med den tid, ribben eller brystsmerter symptomer opstår , kræft vækst kan være så fremskreden , at chancerne for at kurere det er dårlige .

småcellet vs Ikke-småcellet

Småcellet kræft er mere aggressiv og ofte for avancerede til effektivt at behandle på diagnose , ifølge Cedar-Sinai Medical Center . Forkert Diagnosis. com rapporter af denne type kræft er oftest forbundet med brystsmerter som et symptom . Behandling af småcellet lungekræft omfatter ofte kemoterapi og strålebehandling.

Ikke- småcellet lungekræft ofte er mere isoleret og behandles med operation det meste af tiden .

andre symptomer

Andre lunge kræft symptomer kan omfatte en ny hoste , en blodig hoste , lungebetændelse , hæshed , tab af appetit eller vægt , hævelser i ansigtet og hovedpine , ifølge Cedars-Sinai .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------