Position: hotel888 > 4 >

medicinsk strålingssikkerhed

   Stråling kan bruges til forskellige grunde i medicinsk indstilling . Det kan bruges til diagnostiske formål eller til behandling af kræft . Det bruges af tandlæger til at visualisere en patients tandsæt . Stråling 's anvendelse er fordele såvel som risici , og på grund af denne patientsikkerhed samt sikkerhed af medicinsk personale bør sikres

Graviditet


Stråling har evnen til at påvirke hurtigt delende celler som dem der findes i udviklingslandene fostre . Denne evne kan føre til fosterskader . Derfor er det vigtigt for medicinsk personale administration stråling spørge kvindelige patienter , hvis de er eller tror , de er gravide , før de giver strålebehandling.

Bly Barrierer


Patienter bør være dækket med bly-foret barriere enheder, før får strålebehandling . De områder af kroppen ikke bliver bestrålet normalt er dækket . Dette forhindrer uberettiget udsættelse af patienter til radioaktive stoffer .

doser


Patienter bør bestrålet med den laveste effektive dosis af stråling . Dette reducerer risikoen forbundet med at modtage radioaktivt behandling , såsom udviklingen af kræft .

Udstyr

Maskiner bruges til at administrere stråling bør overvåges af eksperter som krævet af lokale , statslige eller føderale love for at sikre, at de er i god stand . Dette øger strålingssikkerhed i den medicinske miljø .

Ekspertise

Medicinsk personale , som administrerer radioaktive behandling bør være ordentligt uddannede eksperter på dette område eller arbejde under opsyn af personale, som er kvalificerede på dette område . Dette kan øge tilslutning til sikkerhedsforanstaltninger , når de opererer maskiner , der leverer strålebehandling eller diagnostik.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------