Position: hotel888 > 4 >

sporadisk kræftbehandling

   Sporadisk kræft er en form for kræft , der ikke er arvelig . Patienter med sporadisk kræft ikke indebærer en høj risiko, mutation , og de har ikke nogen familiær historie af kræft . Behandling forbliver den samme som enhver form for kræft

Sondring


Sporadiske kræft er forskellig fra en genetisk erhvervede form for kræft . Arvede former for kræft inddrage erhverve muterede kræft gener fra forældre . Sporadiske Skemaerne kan erhverves fra eksponering for sol , stråling eller kan indebære tilfældige begivenheder i den celle, der forårsager kræft celle mutation .

funktioner


Mutation af kræftceller sker normalt spontant i sporadisk kræft . Når den første mutation af en kræftcelle begynder det kan nemt samle flere kræft cellulære mutationer , der fører til ukontrolleret celledeling , som i sidste ende kan danne en kræftsvulst masse i form af tumor .

Behandling


The American Cancer Society angiver typer af behandling for alle former for kræft . De omfatter kemoterapi , strålebehandling , immunterapi , målrettet terapi , og kirurgi . Behandlinger til alle former for kræft følger de samme generelle behandling princip .

Princip

Behandlingen Princippet indebærer aflivning eller forårsager skade på kræftceller til at forhindre dens vækst og deling . Det tager også sigte på at øge kroppens forsvar mod kræft .

Overvejelser

Behandling overvejelser inddrage placeringen af kræft , den almene helbredstilstand hos patienten og den type kræft , der er involveret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------