Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på follikulært lymfom

   follikulært lymfom er en kræftform i lymfekirtlerne , der kan sprede sig til resten af kroppen . Kræft har en stærk genetiske træk for så vidt angår forekomst og den genetiske defekt resultater i de hvide blodlegemer dividere på et langt hurtigere tempo . Den overskydende hvide blodlegemer danne tumorer . Kræft er normalt langsomt at vokse og sprede og sygdommen kan være godt i gang , før symptomerne begynder at materialisere . Der er flere symptomer på follikulært lymfom at kigge efter .

hævelse af lymfeknuderne


En af de tidlige tegn på follikulært lymfom indebærer en hævelse af et eller flere af de lymfeknuder . Lymfeknuderne producere hvide blodlegemer , der fungerer som vores kroppens forsvar mod virus og bakterier . Da de hvide blodlegemer fortsat at kopiere og dele med en stigende rente , knuderne begynder at svulme med den tilsatte mængde af celler , og de kan blive ømme ved berøring . Lymfeknuder undertiden svulme i tilfælde af en infektion samt så denne kan ikke garantere tilstedeværelsen af lymfekræft , men det er et godt tegn , når i sammen med andre lidelser .

Vægttab


Som tumorer spreder sig til andre områder af kroppen , bliver det sværere for de sunde celler og væv til at få de næringsstoffer, de har brug for . Kroppen bliver langt mindre effektive til at forarbejdning af fødevarer og dets organer kan begynde at sulte . Vægttab er en almindelig bivirkning som følge af kræft og tab ofte sker over en kort periode . Hvis din vægt falder hurtigt uden en rimelig forklaring , såsom kostændringer eller en stigning i øvelse , et besøg til lægen anbefales .

Intern Ubehag


Den lever og milt er to almindelige områder, som lymfom kan sprede sig til og som dette sker , kan de begge begynde at svulme op og blive betændt . Resultatet er en følelse af ubehag internt som hævede organer der presser imod væv omkring dem , og det kan også føre til en følelse af fylden , selvom du har en tom mave . Vægttabet kan komplicere dette, fordi som det body mass falder, og de indre organer vokse i størrelse , kan der dannes overtryk , som kan være ganske ubehageligt og smertefuldt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------