Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på tyndtarmen lymfom

   Den tyndtarmen, en del af kroppens fordøjelsessystem , der indeholder spiserør , mavesæk og tyktarm , processer næringsstoffer fra fødevarer og medvirker til at passere affald ud af kroppen . Det handler om 20 fod lang , der udgør mere end 70 procent af længden af den gastrointestinale ( GI ) -tarmkanalen. Kræft i tyndtarmen er en sjælden sygdom . Men der er symptomer til at være opmærksomme på , der kan være forårsaget af kræft eller andre betingelser .

tyndtarmens lymfom


tyndtarmens lymfekræft , en af fem kræftformer findes i tyndtarmen , er en sygdom der starter i cellerne i immunsystemet . Ud over de fordøjelseskanalen , er disse celler også placeret i lymfeknuderne , milt , thymus , polypper , mandler og knoglemarv . Alle tarm kræft har potentialet til at invadere tarmvæggen , spredes ind i tilstødende lymfeknuder og andre organer . National Cancer Institute viser, at i 2009 var der 6. 230 nye tilfælde af tyndtarmen kræft rapporteret i USA og 1. 110 mennesker døde af sygdommen .

fysisk ubehag


Fysisk ubehag er ofte et resultat af problemer og lidelser forårsaget af kræft holdning og placering i tarmen . Den malignitet kan gøre det svært for kroppen at nemt fordøje og videregive mad . Væksten kan også bløder internt resulterede i sort afføring . Disse symptomer kan også være forbundet med irritabel tyktarm og mavesår . Det er vigtigt, at du ikke selv diagnosticere . Du er nødt til at se en læge for at afgøre , om de tegn er et resultat af tarmkræft eller en anden invaliderende fysiske tilstand .

Yderligere tegn og symptomer


Tidlige symptomer er ofte vage , uspecifikke og kan omfatte abdominale ubehag forbundet med kvalme , oppustethed og /eller tab af appetit . Efterhånden som sygdommen skrider frem , kan symptomerne blive mere udtalt med øget mavesmerter eller kramper , en klump i midten af din midterste del , og uventede eller uplanlagte vægttab . Avanceret symptomer er forbundet med træthed , svær vægttab , jernmangel , synlig blodtab i opkast eller fecal spørgsmål , gulsot og svær kvalme og opkastning .

Behandling

Kirurgi , den primære behandling for tyndtarmens lymfom , indebærer fysisk fjernelse af kræft og eventuelt det omkringliggende væv . Kemoterapi eller strålebehandling er også udnyttes , hvis kræften er udbredt . Stråling kan anvendes i kombination med andre behandlingsmuligheder , eller når kirurgisk fjernelse af malignitet er ikke muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------