Position: hotel888 > 4 >

tidlig påvisning af lungekræft hos patienter i højrisikogruppen

   Behandling af lungekræft i sin vorden fører til flere behandlingsmuligheder og en bedre chance for at overleve . Afprøvning folk med høj risiko kan hjælpe til at diagnosticere lungekræft tidligt

Fakta


Der er ofte ingen symptomer i de tidlige stadier af lungekræft . Ifølge Den Internationale Early Lung Cancer Action Program (I-ELCAP ) , 85 procent af befolkningen diagnosticeret med denne type kræft i U. S. vil ikke overleve efter fem år.

High Risk Enkeltpersoner


Mennesker med høj risiko for at udvikle lungekræft omfatter dem, der er 60 år gammel og røg eller har en fortid med at ryge , eller dem, der tidligere har haft lunge tumorer eller kronisk obstruktiv lungesygdom ( KOL ) .

CT Screeing


CT screening på årsbasis af personer med høj risiko kan finde lungekræft i sin tidligste fase . Ifølge I-ELCAP , over 80 procent af kræft opdages som følge af de årlige CT screening kan behandles .

Andre Typer af Screening

Andre screening teknik til tidlig diagnose af lungekræft omfatter bronkoskopi , røntgen af thorax og analyse af celler i spyt under et mikroskop .

Overvejelser

Der er også en bagside til screening for lungekræft . Ifølge Center for Disease Control og Forebyggelse , kan screeningtests finde abnormaliteter , der ikke er kræft . Forskning der bliver gjort for at lære mere om effektiviteten af screening .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------