Position: hotel888 > 4 >

galdegang kræft & lysbehandling

   Bile Duct kræft er karakteriseret ved uhæmmet vækst af celler foring galdegangene . Næsten 16. 600 er diagnosticeret med galdegang kræft om året i USA, ifølge De Forenede Stater Cancer understøttende behandling programmer. I lighed med andre kræftformer , er der ingen fuldstændig helbredelse for galdegang kræft endnu , behandlinger som lysterapi anvendes ofte for at kontrollere de symptomer forbundet med galdevejsnekrose kræft og også for at begrænse yderligere spredning af kræftceller .

Du har brug for :
Kirurgi .
Medicin .
Stråling.
Kemoterapi.

Lysterapi


Lysterapi også kendt som fotodynamisk terapi , omfatter intravenøs kræftlægemidler såsom Foscan og Photofrin gennem din blodbanen . Over cirka to til tre dage kræftcellerne er udsat for høj- energi lys stråling med henblik på at ødelægge dem .

Varighed


To til tre sessioner af lysterapi er tilstrækkelige til at ødelægge kræftcellerne , ifølge Kræftens Research UK . Lysterapi sessioner finder som regel sted to gange om ugen , med hver session varer cirka 45 til 60 minutter .

Fordele


Lysterapi er specielt fordelagtigt at ældre patienter, der lider med galdevejsnekrose kræft og også til patienter , der lider af hjertesygdomme , fordi de ikke er i stand til at gennemgå kirurgisk fjernelse af kræftceller fra galdegang .

Effects og komplikationer

En af de største komplikation til lysterapi , når de anvendes mod galdegang kræft er udsivning af galde juice . Andre almindelige bivirkninger omfatter hudirritation , udslæt og smerter i maveregionen blandt andre.

advarsler og forsigtighedsregler

Din læge kan råde dig til at begrænse eksponering for solens stråler og miljøforurening , mens de gennemgår lysterapi sessioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------