Position: hotel888 > 4 >

hvad er de behandlinger af østrogen modtagelig kræft ?

   Ifølge den amerikanske Cancer Society , fremmer østrogen væksten af omkring to ud af tre brystkræft . Behandling af østrogen modtagelig kræft kombinerer traditionel kræftbehandling med hormon behandling . Din behandling Planen vil blive skræddersyet til at tage den rolle østrogen spiller i din kræftceller

funktioner


Dine celler har hormonreceptorer at modtage beskeder fra dine hormoner . Disse meddelelser fortæller dine celler , hvad de skal gøre . Østrogen er et hormon , der fortæller dine celler til at vokse . Høje niveauer af østrogen kan øge unormal cellevækst . Væksten af østrogen receptive kræftceller næres af kroppens østrogen .

Behandling


Din østrogen modtagelig kræft kan behandles med kirurgi , strålebehandling eller kemoterapi . I nogle tilfælde er æggestokkene fjernet for at stoppe din produktion af østrogen . Kemoterapi og stråling er brugt til at dræbe kræftcellerne .

hormonbehandling


Hormonbehandling er brugen af medicin til at sænke mængden af østrogen i kroppen eller at blokere virkningen af østrogen på kræftceller . Der er tre typer af hormonbehandling narkotika . Hormonbehandling bruges til at hjælpe skrumpe tumorer , bremse væksten af kræftceller og forhindre gentagelse .

Østrogen Receptor Down Tilsynsmyndigheders

østrogen -receptor ned-regulatorer til formål at lukke ned og fjerne østrogen -receptor i din kræftceller . Når receptoren er ikke længere i stand til at modtage beskeder fra din østrogen cellen stopper voksende. Faslodex er en fælles østrogen receptor ned-regulator .

Aromatose hæmmere

hæmmere bremse eller stoppe kroppens produktion af østrogen . De er vant til at hjælpe med at begrænse mængden af østrogen i kroppen . Uden østrogen den østrogen receptive kræftcellerne vil ikke være i stand til at vokse . Fælles -hæmmere er Femar , Aromasin og Arimidex .

SERMs

Selektiv østrogen -receptor modulatorer , SERMs , stoppe østrogen i at virke . Disse stoffer afbryde østrogener evne til at give en besked til kræftcellerne . Tamoxifen , Evista og Fareston er fælles SERMs .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------