Position: hotel888 > 4 >

hvordan bryst & prostatakræft er knyttet til en jod problem

   Ifølge National Cancer Institute , er prostatakræft en førende årsag til kræft død for mænd , som brystkræft er for kvinder . Der er en sammenhæng mellem jodmangel og kræft , herunder bryst -og prostatakræft

Jod Historie


I 1820'erne blev jod anvendt med succes til behandling af infektioner . Efter Anden Verdenskrig , var jod brug for den terapeutiske virkning stoppet på grund af en rapport baseret på en rotte undersøgelse .

Jod Krav til prostata


Holistisk lægerne siger jod spiller en rolle i prostatakræft forebyggelse og behandling. Prostata udnytter elementære form af jod .

Jod Krav af bryster


Jod spiller en rolle i brystkræft forebyggelse og behandling. Brystkræft statistik over japanske kvinder , der indtager mere jod end ADT anbefales har lave kræfttilfælde sammenlignet med amerikanske kvinder .

jodmangel Problemer

evne til kroppen til at bruge jod hindres ved indtagelse brom , fluor og klor findes i forarbejdede fødevarer , drikkevarer , tandpasta og fluor vand .

Jod Kilder

Kilder inkluderer tang og salt tilsat jod , selvom salt tilsat jod indeholder en meget lille jod beløb og indeholder også klorid , der kan forbyde absorptionen af jod . Jod kosttilskud er til rådighed i håndkøb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------