Position: hotel888 > 4 >

hvordan du fjerner din hud modermærker permanent

   I denne artikel vil jeg fortælle dig mere om de forskellige teknikker , der er til din rådighed . Valg af den bedste metode , er direkte relateret til typen af mole du ønsker at afværge . Du kirurg eller en læge vil være i stand til at forklare fordele og ulemper for hver metode og hjælpe dig med at beslutte om en metode , der ville være velegnet til den type af mole du har
1 .
I denne artikel vil jeg fortælle dig mere om de forskellige teknikker , der er til din rådighed . Valg af den bedste metode , er direkte relateret til typen af mole du ønsker at afværge . Du kirurg eller en læge vil være i stand til at forklare fordele og ulemper for hver metode og hjælpe dig med at beslutte om en metode , der ville være velegnet til den type af mole , du har.
2 .
Også , det er klogt at overveje størrelsen af ardannelse , at de forskellige strategier vil efterlade på din hud . Få metoder er mere smertefuldt end de andre og efterlade dig med enorme ar efter behandlingen .
Excision metode med sting
Skæring huden dybe for at fjerne hele huden mole og den tilsluttede væv og syning området for at undgå blødning , kaldes Excision . Denne procedure bruges normalt , når den pågældende mole er på en flad overflade eller når Muldvarpen frygtes at være kræft .

3 .
Excision med ætsninger
godt excision med sting , fjerner dette muldvarpen ved at skære det til fulde dybde og derefter brænde området med en Cautery redskab til at brænde-sutur det . Brændende såret vil afskrække det fra blødninger og der er ingen masker berørt i denne metode . Oftere end ikke , folk forlod fretting og rygende efter denne procedure , da denne metode resulterer i ar og lugten af brændt hud er en kilde til irritation .
4 .
Laser Mole Removal
Den nyeste teknologi , der bruger laser til at fjerne muldvarp . Det ikke indebærer nogen opskæring eller syning , hvilket er en god ting og er baseret udelukkende på fordampning af den fjernede væv . Denne behandling er ikke følges modermærker , der er placeret dybt inde i huden, som laser ikke kan trænge igennem huden lag tilstrækkelig nok til at fjerne den mole helt .
5 .

Frys dine modermærker

Denne behandling er foreslået for muldvarpe , der stikker over hudoverfladen gøre det indlysende. Det første skridt er at følelsesløs området af molen ved at anvende bedøvelse . Når ar er helt følelsesløs , lægen med brug af en skalpel fjerner fremspringende del af molen aftenen den med hud -niveau. Denne behandling kan efterlade et mærke på huden , som kan visne hvid eller farve farve i sig selv.
Selvom behandlingen er afsluttet, bør der udvises forsigtighed for at undgå smitte rundt i området og regelmæssig check- up indlæg behandling foreslås for en fastsat periode .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------