Position: hotel888 > 4 >

hvordan man finder en god onkolog

  Så du har været diagnosticeret med kræft . Dens en skræmmende tid . Prøv at fokusere på ting, der vil gøre en forskel-ligesom din læge . Det er op til dig at få den bedste medicinske behandling du kan finde . En god onkolog er nøglen til at koordinere din pleje . Her er hvordan man kan finde en

Du skal bruge: .
Præcis diagnose
. Trin i din kræft .
Kopier af alle prøver, scanninger , operationer og patologi rapporter .
Medical Insurance Card .


1 .
første spørge den læge, der diagnosticeret dig med kræft eller din praktiserende læge til at anbefale en onkolog . Dette vil sandsynligvis være nogen inden for dit samfund . Sikre, at de bord- certificeret i Medical Oncology . Lægens kontor vil have denne information .
2 .
Mød din onkolog . Spørg dem konkrete spørgsmål om din sygdom såsom nøjagtig diagnose, stadie af sygdommen og prognosen .

3 .
Så spørge onkolog om hans eller hendes erfaring i behandling af din sygdom . Generelt samfund onkologer har et væld af erfaring i at behandle almindelige kræftformer som brystkræft , tyktarmskræft og prostatakræft .
4 .
Dernæst beder onkolog at henvise dig til en second opinion på en NCI udpeget cancer center ( link nedenfor ) . Der er 65 sådanne centre rundt omkring i USA , som har vist fremragende leder efter patienter med kræft . Generelt har de onkologer , der er specialiseret i én bestemt felt ( for eksempel brystkræft . ) Som et resultat , disse læger er opmærksomme på banebrydende forskning og kan have adgang til kliniske forsøg . De spiller også vital forskning og uddannelse inden for onkologi .
5 .

Arranger en aftale for en second opinion . Dette trin er særligt kritisk for mindre almindelige kræftformer eller meget aggressive kræftformer . Selv om det er vigtigt at blive behandlet i tide for kræft , en ekstra uge eller 2 tilbragt i at få en second opinion som regel ingen negative resultater . Når du besøger næste onkolog , skal du sørge for at have en kopi af alle dine medicinske rapporter , en cd med din X-stråler , CT scanninger og enhver anden form for billeddannelse og en kopi af din patologi rapport . Endnu bedre, få disse faxet over fra lægens kontor forud for din udnævnelse.
6 .
Når du møder den anden onkolog , så spørg dem, hvis de specialiserer sig i den type kræft du har . Du kan vælge at 'Google ' dem til at se om de har nogen forskning publikationer .
7 .
Vær sikker på at finde ud af om du er berettiget til et klinisk forsøg . Forsøg er designet til at sikre, at du får mindst standarden af pleje behandling . Nogle patienter kan få nye eller eksperimentelle lægemidler, der er postuleret at forbedre resultaterne . De fleste kræft organisationer anbefaler , at alle patienter skal behandles inden for rammerne af et klinisk forsøg , hvis de kvalificerer sig. Derudover kan der være nogle økonomiske fordele at tilmelde sig en retssag ( sponsor kan betale for alle lægebesøg og co-betaler for medicin ) .
8 .
Nu skal du nødt til at beslutte hvor man kan få din behandling . Hvis det er en specialiseret protokol eller et klinisk forsøg , vil det sandsynligvis er nødt til at ske på kræft centrum . Hvis det er den standard behandlingsregime , kan det være mere bekvemt for dig at modtage kemoterapi fra din lokale onkolog . Du kan få mere personlig opmærksomhed , skal du følge regelmæssig-up , mindre ventetid og har den store fordel af at være tæt på hjemmet i løbet af din behandling .
9 .
Start kemoterapi .

gode råd og advarsler


 • Hold en lægejournal med kopier af alle test , scanninger , drift rapporter , patologi rapporter og alle andre relevante dokumenter . Tag det til alle dine aftaler . Dette vil spare en masse tid for dig og din læge .
 • Hvis du ikke kan lide din læge , eller mistillid dem , behøver du ikke at se dem . Du behøver ikke at blive henvist til en cancer center gennem dem . Du kan ringe til alle kræft -center og lave en aftale med dig selv . Selvfølgelig , vil du stadig nødt til at hente alle dine medicinske journaler til at tage for udnævnelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------