Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan opdage brystkræft nyheder om aspirin

  For nylig har der været fantastisk brystkræft nyheder om aspirin . En undersøgelse af over 4. 000 kvinder brystkræft efterladte , der tog en aspirin regelmæssigt , var mindre tilbøjelige til at dø af sygdommen eller for at få den tilbage . Læs videre for mere brystkræft nyheder om aspirin

Du skal bruge:
aspirin , 81 mg


1
Spørg din læge om en udtalelse. . Efter at have gået gennem den barske bivirkninger af kemoterapi , en aspirin for at forhindre brystkræft igen tager synes vidunderligt . Der er mange aspirin sundhedsmæssige fordele . Din læge vil hjælpe dig med at afgøre , hvis du er i risiko for eventuelle problemer , især hvis du bløder let eller har du visse andre betingelser .

2 .
Start med at tage en lav dosis af aspirin , eller 81 mg . I brystkræft nyheder undersøgelsen , var de fleste kvinde at tage det dosis mindst to til fem dage om ugen . Dette er også den anbefalede dosis for hjertesundhed . Fordi brystkræft og hjertesygdomme er provokerende , menes det , at det er aspirin 's anti -inflammatorisk kvalitet, er nyttigt. En anden teori er , at det kan sænke østrogener i blodet , som kan være ansvarlig for den tidlige spredning af brystkræft .
3 .
Hold øje for brystkræft nyheder . Selv om det er påvist, at aspirin hjælper brystkræft tilbagefald og overlevelse , er det endnu ikke vides , om det vil hjælpe til at forhindre sygdommen . Men undersøgelser tyder på , at der kan være en 50 procent reduktion i at få det hos dem, der aldrig har haft det . På grund af aspirin 's hjælp med blodgennemstrømning og blodprop dannelse , kan det være gavnligt at tage det for dit hjerte og til forebyggelse af kræft i andre organer som f. eks tyktarmen . Forskning har været lovende . Mere spændende brystkræft nyheder om aspirin kan komme ud som det er undersøgt .

gode råd og advarsler • stoppe med at tage aspirin , hvis du ser nogen blå mærker eller blødning
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------