Position: hotel888 > 4 >

kræftcentre i Atlanta

   Ifølge American Cancer Association , 15 procent af kræftdødsfald hos kvinder skyldes brystkræft . ACA statistikker afslører også , at 9 procent af kræftdødsfald hos mænd skyldes prostatakræft . Kræft betragtes som en overvækst af skadelige celler i en del af en persons krop . Der er i øjeblikket ingen endelige begrundelse for, hvad der forårsager kræft . Der er mere end 100 typer af kræft . Hvis du bor i Atlanta , GA -området , har du flere kræftcentre at hjælpe dig med at decifrere de beslutninger , smertebehandling og behandling, der er tilgængelige i dag .

Dunwoody Cancer Center


Den Dunwoody Cancer Center er en filial af Den Northside Hospital ligger i Atlanta , Georgia . Denne kræft center er en af de eneste i området , der har en dobbelt energi lineær accelerator . Denne maskine giver mulighed for stråling , der skal leveres til en kræftsvulst regionen via en ekstern strålebehandling . I øjeblikket er Dunwoody Cancer Center tilbyder brachyterapi -programmer samt planlægning af behandling for sine kræftpatienter . Dette er også den eneste kræft center i byen Atlanta til at tilbyde flere typer af knoglemarvstransplantation procedurer . Knoglemarvstransplantation procedurer gør det muligt for raske celler til at erstatte dem , der er blevet ødelagt af kemoterapi , stråling og sygdom . Dunwoody Cancer Center tilbyder navlestrengsblod transplantation , autolog stamcelletransplantation overførsler og haploidentical stamceller overførsler . Brystkræft, livmoderhalskræft og prostatakræft er de vigtigste specialiteter på Dunwoody Cancer Center . Patienter vil også have mulighed for mange tilgængelige kliniske forsøg gennem denne kræftform center . Kliniske forsøg tillade patienter at afprøve nye og fremme kræftbehandling muligheder såsom alternativ terapi og medicin .

Dunwoody Cancer Center
1155 Hammond Drive
Atlanta , Georgia 30328
( 770) 668 9622
northside. com /medical_services /cancer. aspx

Georgien kræftspecialister


Georgien kræftspecialister tilbyde mere end 30 kontorer i hele staten . En af deres vigtigste kontorer er placeret på Atlanta Medical Center . Georgien kræftspecialister er en af de største grupper af private hæmatologi og onkologi specialister . De er i øjeblikket en national leder i fremskreden kræft behandling og forskning . Del af deres forskning gør det muligt kræftpatienter til at deltage i første fase kliniske forsøg . Dette er anden fase af et klinisk forsøg , det første, hvor den behandling eller medicin er testet på mennesker . Georgien kræftspecialister er det eneste hold af læger for at tilbyde fase ét klinisk forsøg . Den kræft center tilbyder en række supporttjenester til deres patienter , herunder smertebehandling , kostvejledning og wellness rådgivning .

Georgien kræftspecialister
Atlanta Medical Center Office
320 Parkway Center
Atlanta , Georgia 38312
( 404 ) 265 til 6500
gacancer . com

Winship Cancer Institute of Emory University


Emory University er en gren af Emory Hospital , et af de bedste universitetshospitalerne i staten Georgia . Den Winship Cancer Institute tilbyder flere forskellige centre for deres kræftpatienter , herunder en prostatakræft center for smertebehandling og bryst helsecenter . Dette hospital er en af de få , der tilbyder kirurgiske onkologi muligheder . Disse muligheder omfatter oncoplastic bryst-bevarelse kirurgi og hud-besparende mastectomies . Begge muligheder giver mulighed for at samarbejde med traditionelle brystkræftoperation teknikker , der skal parres med plastikkirurgi , så kræft fjernelse og brystrekonstruktion kan forekomme i en operation . Den Winship Cancer Institute of Emory University var også den første , der skal udpeges en førende kræft -center af National Cancer Institute .

Winship Cancer Center i Emory University
1365c Clifton Road nordøstlige
Atlanta , Georgia 30322
( 404 ) 778 1351
kræft . emory. edu
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------