Position: hotel888 > 4 >

kræftcentre i Tennessee

   Flere kræftcentre ligger i Tennessee lige fra et statsanerkendt center til dem, der er opstaldet på universiteterne . Vær opmærksom på, at dette er på ingen måde tænkt som en samlet oversigt over alle kræft faciliteter i de Frivillige stat og derfor kan der være andre Tennessee-baserede kræftcentre ikke dækket her . Hvis du eller dit barn for nylig er blevet diagnosticeret med en dødelig sygdom , anbefales det at du forskningscentre i dit område til at bestemme en, der bedst opfylder dine specifikke behov .

St. Jude Children 's Research Hospital


St. Jude Children 's Research Hospital , med hovedsæde i Memphis , er det premiere center for uhelbredeligt-syge børn, der er 18 år og under . Centrets grundlægger , Danny Thomas , ønskede at skabe et sted for håb og helbredelse , hvor forældrene kan bidrage med deres skrantende børn og ikke behøver at bekymre dig om ikke at kunne dække lægeregninger , eller som har en passende forsikring .

St . Jude Children 's Research Hospital
262 Danny Thomas Place
Memphis , TN 38105
( 901 ) fra 595 til 3. 300
www . stjude. org
donors@stjude. org

Vanderbilt-Ingram Cancer Center


Den Vanderbilt-Ingram Cancer Center ligger i hjertet af downtown Nashville på Vanderbilt University . Det er den eneste kræft anlæg i staten Tennessee førende inden for forskning indsats for både voksne og børn kræftformer . Deres mission er at fortsætte med at være et nationalt og internationalt anerkendt center for behandling og løbende forskning af kræft .

Vanderbilt-Ingram Cancer Center
691 Preston Building
Nashville , TN 37232
( 615 ) fra 936 til 8. 422
www . vicc. org

The Sarah Cannon Cancer Center


The Sarah Cannon Cancer Center omfatter i alt ni kræft faciliteter spænder Tennessee og det sydlige Kentucky . Dette privat finansierede netværk af centre er den største af sin art , der gennemfører innovative diagnose og behandlingsmetoder . The Sarah Cannon Cancer Center er opkaldt til minde om den komiker og kræft patient, som var bedre kendt under sit kunstnernavn " Minnie Pearl ".

The Sarah Cannon Cancer Center
250 25:e Avenue North
Nashville , TN 37203
( 615 ) fra 342 til 1. 919
www . sarahcannon. com

Familie Cancer Center

The Family Cancer Center har ydet kliniske forsøg og behandlinger til kræftpatienter siden 1997 . Der er fire steder i Tennessee og to i Mississippi . Behandlinger i praksis på dette center omfatter kemoterapi , hæmatologi , immunterapi , og reumatologi .

Familie Cancer Center
6029 Walnut Grove
Suite 301
Memphis , Tennessee
(901) 747-9081
www. familycancercenter. com
info@familycancercenter. com

University of Tennessee Cancer Institute

The University of Tennessee Cancer Institute ( UTCI ) er en dobbelt samarbejde mellem University of Tennessee Sundhedsvidenskab Center og Boston Baskin Cancer Group . Den UTCI gruppe omfatter ti placeringer på tværs af Tennessee , Mississippi , og Arkansas . Instituttet fokuserer på at tilbyde pleje og tjenester til deres hæmatologi og onkologi patienter .

University of Tennessee Cancer Institute
UTMG Bygge-Germantown
7945 Wolf River Boulevard
Suites 140 300
Germantown , TN 38138
( 877 ) fra 988 til 3. 627 eller ( 901 ) fra 722 til 3. 627
www. utcancerinstitute. com
info@utcancer. com
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------