Position: hotel888 > 4 >

mesotheleoma asbesteksponering oplysninger

   Ifølge National Cancer Institute , er der omkring 2000 nye tilfælde af lungehindekræft hvert år . Denne form for kræft er oftest forårsaget af udsættelse for asbest , så lære om asbest eksponering kan hjælpe med at forhindre udviklingen af denne og andre farlige sygdomme

Historie


Asbest har været brugt kommercielt siden slutningen af det 19. århundrede . Selv om risiciene i forbindelse med eksponering første blev undersøgt i 1930'erne og 1940'erne , var det først i 1970'erne , at brugen var begrænset til at forhindre helbredsproblemer.

Tidsramme


asbest må ikke forårsage lungehindekræft i flere år eller endog årtier efter eksponering.

typer af mennesker Exposed


Mennesker er oftest udsat for asbest gennem deres job , med den største risiko i skibsbygning , bygning , opvarmning , og minedrift /fræsning industrier . I hjemmet , er udsat mest almindelige under renovering i ældre huse bygget ved hjælp af produkter , der indeholder asbest. Venner og familiemedlemmer til udsatte mennesker kan også blive udsat for, som asbest kan holde sig til tøj og hår .

eksponeringens længde

Risiko for at udvikle lungehindekræft stiger , jo længere du bliver udsat for asbest . Det kan dog også udvikle efter at være blevet udsat en enkelt gang og for en meget kort tid .

Rygning

Rygning øger ikke risikoen for at udvikle lungehindekræft efter udsættelse for asbest .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------