Position: hotel888 > 4 >

mesotheliom og hjernen

   Mesotheliom er en forholdsvis sjælden form for kræft forårsaget næsten udelukkende af udsættelse for asbest , et naturligt forekommende mineral , som blev brugt i mange årtier i en række forskellige hjem varer og byggematerialer . Oftest , sygdommen har sin oprindelse i lungerne eller bughulen . Dog kan kræften også påvirke hjertesækken , testikler og hjerne

metastatisk kræft


Når en kræft har spredt sig , der betyder, at det har bredt sig til hele kroppen fra den oprindelige organ eller væv , hvorfra det manifesteret i første omgang . I tilfælde af lungehindekræft , spreder kræft fra brystet eller bughulen til hjernen .

Timing


Generelt betyder lungehindekræft ikke spredt sig til hjernen , indtil stadie III eller IV . Imidlertid er dette ikke altid sker .

Spread


Det menes , at fordi mange tilfælde af lungehindekræft oprindelse i lungerne , er det forholdsvis let for lungehindekræft kræftceller til at blive transporteret sammen med ilt rundt i kroppen .

Detection

MR eller CT -scanninger kan bruges til at bekræfte tilstedeværelsen af kræft masserne i hjernen .

Behandling

Når mesotheliom har spredt sig til hjernen , kan det blive vanskeligere at behandle. Kemoterapi og strålebehandling kan være muligheder . Kirurgi kan være en mulighed for nogle patienter , forudsat at patienten fysisk stærk nok til at udholde de traumer af kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------