Position: hotel888 > 4 >

omkostninger og behandling for lungekræft

   Ifølge radiologyinfo. org , diagnosticeret omkring en tredjedel af patienterne med lungekræft behandles ved operation . Men , når sygdommen breder sig til andre dele af kroppen , er kemoterapi og strålebehandling også bruges sammen med kirurgi

Omkostninger


Udgifter til lungekræft behandling er beregnet på en specifik basis . Sundhed , alder og sygdomshistorie er vigtige , mens fastsættelse af det endelige tal .

amerikanske årlige udgifter


Ifølge Science Daily udstedt i 2007 , den amerikanske udgifter til påvisning og behandling af lungekræft end fem milliarder dollars hvert år .

Drug Cost


Ifølge Wall Street Journal, en af de primære lungekræft narkotika er Erbitux , som forlænger livet ved at blot 1,2 måneder . Pr. 202C stoffet koster næsten $ 80,000 for en 18- ugers kursus .

stråling

Stråleterapi indebærer store energi x-stråler , som ødelægger kræftcellerne . Det er undertiden bruges som primær behandling eller efter operation for at fjerne rester kræftceller . Strålebehandling er dyrt . De nøjagtige omkostninger afhænger af sundhedsudgifter i området . Det er normalt dækket af forsikringsselskaberne.

Kemoterapi

Det drejer sig giftige stoffer , der dræber kræftceller . Denne behandling kan bruges i alle faser af lungekræft . Den samlede udgift af kemoterapi hele behandlingen kan koste omkring $ 40. 000.

Overvejelser

Ifølge surgery. com , lægemiddelbehandlinger og kemoterapi har tendens til at blive langt dyrere blandt alle behandlingstyper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------