Position: hotel888 > 4 >

risikoen for prostatacancer & daglig aspirin brug

   Daglig aspirin regimer er ofte forbundet med at beskytte dig mod hjertesygdomme . Aspirin kan have en dobbelt fordel for mænd , der er bekymrede over hjertesygdomme og prostatakræft . The American Cancer Society rapporterer, at daglig brug af aspirin også kan sænke dine chancer for at udvikle prostatakræft . Denne fordel synes at stige som du alder

funktioner


Din risiko for prostatakræft vokser som du alder . Aspirin er ikke en kur mod prostatakræft . Tager aspirin ikke garanterer, at du vil aldrig få prostatakræft . I stedet kan aspirin bremse væksten i allerede eksisterende prostata cancer celler . Når kræften væksten aftager i cellerne vil være mindre tilbøjelige til at vokse stort nok til at forårsage problemer .

Funktion


Aspirin griber ind med et enzym i din prostata , der fremmer cancer vækst . Dette enzym opmuntrer dine celler til at dele . Enzymet også forstyrrer din krops naturlige proces til at ødelægge celler , der kan være i færd med at dreje kræft .

Fordele


Forebyggelse en prostatakræft diagnose er ikke den eneste måde aspirin kan hjælpe mod prostatakræft . Aspirin kan også sænke din risiko for en prostatakræft gentagelse . Ved hjælp af en daglig aspirin rutine , når du har afsluttet behandling kan forhindre din prostata cancer i at vokse igen .

Advarsel

Forskning i anvendelse af aspirin til at forhindre prostatakræft er ikke færdig . Tid er nødvendigt, før en standard for pleje er skabt til brug af aspirin i forhold til prostatakræft . Regelmæssig brug af aspirin kan øge risikoen for mavesår og slagtilfælde . Tal med din læge , før du begynder en daglig aspirin regime .

Overvejelser

Andre ting du kan gøre for at hjælpe med at nedsætte din risiko for prostatakræft omfatte begrænse mængden af rødt kød og animalsk fedt du spiser og tager E-vitamin eller selen kosttilskud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------