Position: hotel888 > 4 >

sunbed risici

   Garvede hud er ofte portrætteret som værende mere attraktiv end lys hud . Med henblik herpå , bruger mange mennesker solarier for at forsøge at få mørkere hud forkert at antage, at fordi de ikke mærke nogen umiddelbare skadelige virkninger på deres hud , at der ikke vil være nogen i fremtiden . Men der er mange risici , som bør overvejes , før du bruger en garvning seng .

Solskoldning


Solskoldning opstår, når du udsætter din hud for alt for meget UV- stråling fra solen eller solarium . Solskoldning udvikler lettere for folk, der har lys hud , fordi de har mindre melanin til at blokere for UV- stråler fra skader deres hud . Solskoldning får huden til at bliver lyserøde eller røde og smertefulde ved berøring . I svære tilfælde huden kan blister . Det øverste lag af den beskadigede hud vil normalt begynde at skrælle inden for et par dage efter første solskoldning .

Skin Cancer


Den største bekymring med at bruge en solariet er, at det kan forårsage hudkræft . Hudkræft kan udvikle overalt på huden , men chancerne for at udvikle hudkræft på ethvert område af din hud øges , da det er udsat for mere UV- stråling .

Eye Skade


Et andet problem, at folk udvikler fra at bruge garvning senge er øjenskader . Grå stær i øjet , er den mest almindelige type af øjenskader fra solarier og kan være forårsaget når dine øjne er udsat for store mængder UV- stråling . Det medfører, at linsen i øjet at miste åbenhed, som gør din vision bliver uklar , og kan endda få dig til at gå blind . Iført garvning beskyttelsesbriller drastisk reducerer risikoen for at udvikle øjenproblemer , fordi de blokerer de fleste af de UV- stråling i at nå dine øjne .

tidlig aldring af huden

Brug en drømmeseng kan også forårsage tidlig ældning af huden . Rynker bliver mere veldefineret og huden vises læderagtige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------