Position: hotel888 > 4 >

sundhedsmæssige virkninger af celllular telefoner

   Du har måske hørt rapporter om regeringens seneste advarsler vedrørende sædvanlige mobiltelefon brug . Både Frankrig og Tyskland har udstedt dem , samt Det Europæiske Miljøagentur . De advarsler, rådgive folk til at bruge wire headsets ( og minimere brugen af mobiltelefoner ) med den tilsigtede virkning, at daglig bestråling . Forbindelsen mellem mobiltelefoner og sygdom er ikke blevet uafviseligt dokumenteret , men flere og mere forskning kommer frem i lyset , der forbinder sædvanlige cellphone brug med alvorlig sygdom .

Brain tumorer


Top neurokirurg Dr. Vini Khurana , efter at have gennemgået mere end 100 undersøgelser om emnet , udgivet for nylig en undersøgelse, der tegner et bekymrende billede . Ifølge hans forskning , signalerer radio udsendes af mobiltelefoner potentielt kunne dræbe flere mennesker end rygning i løbet af det næste årti . Dr. Khurana , en ekspert på området kræft i hjernen , fortalte den britiske Independent avis , at " der er en betydelig og stigende mængde beviser for en sammenhæng mellem brug af mobiltelefoner og visse hjernesvulster . "

RF Sygdom


Under Den Kolde Krig , fjender målrettet bombarderede den amerikanske ambassade i Moskva med radiofrekvens stråling døgnet rundt . Arbejderne i ambassaden blev diagnosticeret med " Radiofrekvensablation Sygdom Syndrome " ( " RF Syndrome , " for korte ) , efter lang eksponering for lav intensitet , rapporterede modulerede mikrobølgestråling. Lider hovedpine , øjenproblemer , kronisk træthed , hudirritation , svimmelhed og forstyrret søvn mønstre .

Leukæmi andre kræftformer


Ikke én, men to amerikanske ambassadører i Moskva ambassaden i løbet af denne periode udviklede leukæmi , og blodprøver på medlemmer af ambassadens personale afsløret DNA-skader ( en forløber for kræft ) . Nyere forskning har fokuseret på cellphone brugernes risiko for gliom ( en kræft i hjernen , der begynder i den nerve-omkringliggende gliaceller ) , akustisk neuroma ( en svulst , der vokser i øret væv ) , meningeom ( en kræft i væv , der beskytter hjernen og rygmarv ) og kræft i spytkirtlerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------