Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på knoglekræft i rygsøjlen

   De fleste tilfælde af knoglekræft er resultatet af kræft spreder sig fra en anden del af kroppen . Primær knoglekræft i rygsøjlen er sjælden . Kræft i ryggen kan medføre symptomer som det ødelægger din sunde knogle celler . Kræftsvulster ikke kun skader knoglerne af rygsøjlen , men også skade din rygmarv . Symptomer på knoglekræft i ryggen omfatter smerter , brud og følelsesløshed eller svaghed .

Smerter


Det mest almindelige tegn på knoglekræft i rygsøjlen er smerter i nakken eller ryggen . Smerten vil være vedholdende og blive ledsaget af andre symptomer . Som kræft i ryggen vokser , det kan publikum din rygmarv og knibe nerver . Smerter kommer fra den sammenklemte nerver , presset af svulsten presser din ryg knogler fra hinanden eller fra frakturer . Nerverne omkring rygsøjlen knoglerne kan blive beskadiget og smertefulde , ledende stedet af svulsten til at blive bud til touch . Ømhed er et tegn på at kræften er vokset stor nok til at forårsage skader på det omgivende raske væv .

Svækket Bones


Bone kræft svækker dine knogler , og det kan forårsage knogler i ryggen til at svække og endda pause. Selv en lille brud i rygsøjlen kan give smerter , problemer med bevægelse og varige skader . Svage spinal knogler kan føre til permanent problemer med bevægelse og kropsholdning . Brækkede rygsøjlen knogler kan skære i eller bryde nerverne i rygsøjlen , der forårsager lammelse . Som kræft skader din rygsøjle , kan du begynde at lægge mærke til din kropsholdning er berørt . Hvis dine spinal knogler er svage eller brækket , bliver det sværere at for ryggen at være lige . Du kan begynde at fornemmelse fremsat på skuldrene .

neurologiske symptomer


Som kræft i ryggen vokser , kan tumoren knibe nerverne i og omkring rygsøjlen . Dette kan medføre, at din arme og ben at gå følelsesløse eller " falde i søvn . " Du kan også opleve prikkende fornemmelser i lemmerne som presset på nerverne svinger . Svaghed kan forekomme, og gøre brug dine hænder og ben udfordrende . Du kan begynde at føle klodset eller har besvær med at gå . Du kan også miste kontrollen over din blære og tarm .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------