Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på scenen iii lymfom

   lymfomer , en gruppe af blod kræft , nå tredje fase, hvor kræftceller fremskridt på områder i kroppen over og under kroppens midtpunktet , mellemgulvet . Sygdommen er også kaldt tredje fase , når lymfom har spredt sig til nærliggende organer . Lymfomer kaldes første og anden fase , når de optræder i kun halvdelen af kroppen. Diagnosticering af tredje fase lymfom sker gennem en række tests , men symptomerne udstillede i løbet af denne fase kunne advare en person til kræft 's udbredelse og dens sværhedsgrad .

hævede lymfeknuder


Lymfeknuder i visse områder af kroppen kan opfattes som klumper lige under huden . Hævelse er lettere at opdage i nogle områder af kroppen , hvor knuderne er tæt på overfladen. Disse omfatter begge sider af halsen , i lysken eller underarm regioner , og over kravebenet .

mavesmerter eller Hævelser


Smerter eller en følelse af fylden kan mærkes i maven regionen på grund af en tumor , de ophobning af væske eller blokering af tyktarmen . Blokeringen kan også forårsage kvalme og opkastning .

brystsmerter


Fluid akkumulere omkring hjertet vil forårsage tryk og smerte .

Hovedpine

lymfomer af hjernen kan give problemer i at tænke eller hovedpine . Indimellem kan lymfom også videre til personlighed ændringer og beslaglæggelser .

Hoste eller vejrtrækningsbesvær

lymfomer i brystet område kan skabe pres på luftrøret ( luftrør ) . Denne ekstra pres kan skabe åndedrætsbesvær, åndenød og hoste .

Nattesved

Overdreven sveden natten tilstrækkelig til at opsuge tøj er endnu et symptom , der kan findes i fase tre og lymfom .

Vægttab

Uforklarlig vægttab kan opstå, hvis der er et tab af appetit som følge af lymfekræft . Mere end en 10 procent vægttab er en årsag til bekymring.

Feber

Fever er en kropstemperatur over 102 grader . Kroppen kan klare en høj temperatur i korte perioder , men bør kontrolleres , hvis det varer i tre eller flere dage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------