Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på tonsil lymfom

   Lymfom er betegnelsen for en slags kræft, der stammer cellerne i lymfesystemet . Denne kræft kan påvirke forskellige dele af lymfesystemet , herunder tonsillerne , som er en gruppe af lymfeknuder knuder i nærheden af åbningen af halsen . Ifølge amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse statistik , mandler lymfom , også kendt som tonsillær lymfom eller svælg kræft , påvirker cirka 2 . 8 af hver 100. 000 mennesker i USA hvert år . Der er en række symptomer for at se , selvom deres forsinket start kan gøre diagnosen svær .

forstørrede mandler


tonsil udvidelsen er en primær symptom på tonsil lymfom , men flere andre faktorer tegner sig for de fleste tilfælde af forstørrede mandler . Ifølge International Journal of Pediatric Otorhinolaryngology , mens de fleste tilfælde af tonsil lymfomer gøre indebærer symptom på forstørrede mandler , de fleste forstørrede mandler ikke tegn på tonsil lymfom .

Derudover er der en lav forekomst af tonsil malignitet hos børn , hvilket gør lymfom endnu mindre sandsynligt i pædiatriske tilfælde . Et tegn på, at nogle gange kan differentiere forstørrede mandler forårsaget af lymfom er asymmetrisk hævelse . Dette er kendt som "ensidige tonsillær udvidelsen " og kan kræve en biopsi for en fuld diagnose .

Neck smerter og hævelse


Smerter er ofte rapporteret i tilfælde af tonsil lymfom , især i det berørte område , og rundt om halsen og halsen , men ikke udelukkende . Hævelse i halsen kan være forårsaget af forstørrede lymfeknuder . Dette kan være ledsaget af smertefulde tygge -og synkebesvær , talebesvær og ondt i halsen .

øresmerter


Den nakkesmerter opleves af folk der lider af tonsil lymfom kan udstråle opad til ørerne , fordi der er en nerve forbindelse mellem de to . Disse anstrengte nerveforbindelser kan påvirke ansigts bevægelser og hørelse og forårsage ringen for ørerne og nedsat hørelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------