Position: hotel888 > 4 >

top bedømte kræftbehandling centre

   Kræftbehandling centre skabe et sted for dem, diagnosticeret med kræft for at modtage behandling fra onkologi eksperter . Behandlingscentre er normalt på forkant med forskning og teknologi. Men i et felt af ekspertise , har et par behandling centre i stand til at adskille sig selv som cremen af afgrøden

Statistik


Som i 2010 , har 40 kræftbehandling centre i USA blevet udpeget af National Cancer Institute som omfattende kræftcentre . Disse centre har været fremhævet , fordi de tilbyder state-of- the- art forskningsprogrammer med henblik på forebyggelse, behandling og helbredelse af kræft .

Historie


Den Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i New York , grundlagt som New York Cancer Hospital i 1884 , er landets ældste kræftbehandling center . Og det viser sig , det er også en af landets bedste .

Geografi


Hvis du er nødt til at rejse for at komme til den bedste kræftbehandling center i nærheden af dig , kan American Cancer Society 's Hope Lodge program kunne hjælpe . Kræftpatienter kan bo på en Hope Lodge uden beregning under behandling væk fra deres hjem .

Overvejelser

" US News World Report " rangeret kræftbehandling centre på flere faktorer, herunder omdømme blandt onkologi specialister , dødelighed . rente , sygeplejerske personale forhold og adgang til de allernyeste teknologier

de fem bedste

Ifølge en undersøgelse udført af " US News World Report , "følgende kræftcentre er de fem bedste i landet : University of Texas M. D. Anderson Cancer Center i Houston , Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i New York City ; Johns Hopkins Hospital i Baltimore , Maryland , Mayo Clinic i Rochester , Minnesota , og Dana-Farber Cancer Institute i Boston , Massachusetts .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------