Position: hotel888 > 4 >

hvad er stråle kemoterapi ?

   Kemoterapi er en medicinsk behandling for kræft , som er leveret gennem blodbanen til at nå og dræbe cancerceller hurtigt . Der er en bred vifte af kemoterapi behandlinger til rådighed , og BEAM kemoterapi betragtes som en af kombinationen kemoterapi

funktioner


BEAM kemoterapi er en høj dosis form af kemo givet før stamcelletransplantation behandling eller knoglemarv behandling , især for lymfom kræft . Modtage enten stamceller eller knoglemarv behandlinger giver læger til at administrere meget højere doser af kemoterapi , end de ville være i stand til at andet , fordi de raske celler er genopfyldes

Identifikation


BEAM kemoterapi er opkaldt efter de fire anvendte lægemidler. : Carmustin ( BiCNU , ) etoposid , cytarabin ( arabinosid , ) og Melphalan .

Funktion


Høj dosis kemoterapi ødelægger kræftceller , men også raske celler . Det er derfor stamceller eller knoglemarv behandling er afgørende , således at de sunde stamceller hjælpe vokse nye blodlegemer til erstatning for dem ødelagt under kemoterapi .

Time Frame

BEAM kemoterapi administreres på hospitalet over en periode på otte dage , derefter stamceller eller knoglemarv behandling er givet. En patient vil forblive indlagt , indtil blodlegemer er blevet fornyet, og er sundt nok til at gå hjem .

Behandling

Behandlingen er givet på en tidsplan , og den første dag hedder Day Minus 7 , når carmustin gives som en IV- drop i to timer . På dage Minus 6 til minus 3 , er cytabarine gives to gange dagligt som en IV- drop i 30 minutter , og etoposid gives en gang om dagen i to timer . På dag Minus 2 , er melfalan gives som et drop en gang for 30 minutter samt masser af væske via IV til at skylle den kemo narkotika fra patientens system . Dag minus 1 , mere væske men ingen stoffer gives via IV . Endelig på dag 0 , er de stamceller givet gennem den centrale linje som et drop .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------