Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan finde ud af om du har lungehindekræft

   Mesotheliom er en type kræft . Det er forårsaget af udsættelse for asbest . Asbest blev almindeligt anvendt i byggematerialer år siden . Følgende artikel om diagnosticering mesotheliom bør opfattes som en guide, og ikke en endelig prognose . Hvis du tror du kan have lungehindekræft , skal du kontakte din læge ASAP
1 .
Slap .
Før du prøver at finde ud af om du har lungehindekræft , tage et par minutter til at tage nogle dybe indåndinger .
2 .
Prøv at huske , hvis du har haft udsat for asbest .
Det behøver ikke tage en masse af udsættelse for asbest til kontrakt lungehindekræft . Hvis du har haft nogen eksponering på alle, ville det være smart at konsultere en læge . Det er meget bedre at være sikker om dit helbred , end ked af det.

3 .
Undersøg om du har nogen af symptomerne på lungehindekræft .
Nogle sypmtoms af lungehindekræft omfatter vægttab , feber , tab af vejret , hård tid synke , klumper , og en tør hoste . Husk at hvis du har disse symptomer , betyder det ikke automatisk betyde, at du har sygdommen . Ligeledes kan du stadig have det , selvom du ikke har disse symptomer . Dette er blot en generel retningslinje om diagnosticering dig selv .
4 .
Tal med din læge .
Dette trin er den vigtigste af alle . Hvis du selv har en anelse om, at du måske har denne alvorlige sygdom , skal du se en læge . Din læge vil give dig en phsyical eksamen . En biopsi vil også være behov for at diagnosticere dig med lungehindekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------