Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan genkende rektal cancer ( tyktarmskræft ) og forhindre endetarmskræft

   Hvis du tror, du har endetarmskræft symptomer , skal du blive vurderet af en læge . Tegn på tyktarmskræft kommer som regel fra ældre . 90 procent af dem, der lider af tarmkræft er over 50 år . Så dem under den alder , finde skulle måder at hjælpe med at forhindre endetarmskræft . Dødeligheden for tyktarmskræft er 15 % hos mænd , og 11 % procent hos kvinder . Rektal kræftbehandling kan ske med held , det meste af tiden .
afrikanske amerikanere har en højere risiko for tyktarmskræft , end nogen anden race . Tyktarmskræft kan køre i familien , eller dårligt helbred kan føre til tyktarmskræft . Rygning , fedme , alkohol , diabetes og inflammatoriske sygdomme til tyktarmen kan føre til endetarmskræft . Spise en stor mængde af rødt og forarbejdet kød kan føre til endetarmskræft .
Hvis endetarmskræft går ubemærket hen , kan det føre til dødsfald. Når anerkendte tidligt , behandling for tyktarmskræft er normalt en succes . Så du skal være opmærksom på tegn på endetarmskræft og fastslå, om symptomerne kræver evaluering . Kirurgi, kemoterapi og strålebehandling oftest er det godbidder endetarmskræft .
1 .
erkender endetarmskræft symptomer . Tegn på rektal cancer fører til problemer i fordøjelsessystemet. Du kan mærke en pludselig stigning i vægttab uden synlig grund . Blod i endetarmen , eller blod i afføringen er mulige symptomer på tyktarmskræft . Overskydende gas , konstant kramper , diarré og forstoppelse er symptomer på endetarmskræft .
2 .
Spis flere fibre for at forhindre tyktarmskræft . Fiber er ikke fordøjet af mave . En lang række undersøgelser tyder på, at fiber kan hjælpe med at forhindre kræft . Fiber forbedrer funktionen af fordøjelseskanalen . Kvinder har brug for omkring 25 gram fiber i deres kost dagligt. Mænd har brug for lidt mere , omkring 38 gram . Hvede og korn er ret høj i fiber . Så er en masse bælgfrugter , der giver en god kilde til fiber . En masse frugt indeholder en stor mængde af fiber . En kop hindbær giver 8 gram fiber . Pærer, æbler , jordbær og appelsiner indeholder en masse fiber .

3 .
Reducer alkohol antagelse og arbejde for at stoppe med at ryge . Dårligt helbred stoffer fører til en masse forskellige former for kræft . Næsten enhver hede sygdom , eller kræft , man kender , er knyttet til drikke og ryge . Ryge og drikke et stort forbrug af alkohol normalt står lige i midten af disse sundhedsrisici .
4 .
Spis en god mængde af grøntsager og frugter . At få flere antioxidanter , mineraler og vitaminer ind i din kost kan forebygge en masse forskellige kræftformer . Frugt og grøntsager er behov for dem kost for en grund . Ikke blot for børn, så de kan vokse ordentligt . Efterhånden som du bliver ældre , er du nødt grøntsager og frugter mere end nogensinde . Også en masse kosttilskud , ligesom jomfru kokosolie og gurkemeje kan begrænse tyktarmskræft .
5 .

Tal med din læge om alle endetarmskræft symptomer . Det er måske ikke endetarmskræft , men nogen symptomer , som du mener , der er nedsat en aftale . Det er bedre at være sikker , snarere end at helbrede . Når rektal kræft er fundet tidligt , dens let behandles .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------