Position: hotel888 > 4 >

hvordan man skal behandle kvalme efter kemoterapi

  Kvalme er en af de mest vanskelige bivirkninger af en behandling med kemoterapi. Skulle beskæftige sig med kræft og deres fysiske og følelsesmæssige aspekter , skulle beskæftige sig med stråling og kemoterapi , hårtab og et væld af andre spørgsmål , må man tage med kvalme i et vist omfang . Kvalme kan helt sikkert blive mindre , men ved at følge disse trin

Du skal bruge: .
receptpligtig medicin
Pille cutter .
Ice chips .
Fødevarer.

Citron og varmt vand .
Trykpunkter .


1 .
TALK med lægen eller P. A. om receptpligtig medicin for kvalme
Drug fabrikanter er kommet langt i de seneste år i retning af kæmper kvalme . Ud over de meget stærke narkotika Deres læge vil ordinere den første dag eller deromkring efter kemoterapi , kan du også anmode om anden receptpligtig medicin , der vil minimere følelsen af kvalme . Hvis du ikke kan tåle medicinen oprindeligt fastsatte , bede om at prøve en anden . Der er en række på markedet , og hvis du holder prøver , vil du finde en , der vil reducere din kvalme .

2 .
SPRED DOSERING OUT
Så længe anti-kvalme medicin din læge eller PA foreskriver er ikke tid frigivet og ikke specifikt om ikke at skære eller knuse , skar piller i kvarte . For eksempel , idet stedet for en fuld tablet hver 4 timer , skære tabletten i kvarte og tage kvart tablet hver time . Dette hjælper til at reducere kvalme , fordi medicinen er ved at blive fodret i kroppen på en mere regelmæssig sats .
3 .
SPISE ICE chips til REDUCERE kvalme
I Ud over de receptpligtig medicin ( r ) , holde en kop is chips handy . Holde hydreret og holde din mund fugtig kan også reducere din følelse af kvalme .
4 .

HOLD din spise små og hyppige
Dette kan synes umuligt , når du re følelse kvalme , men det hjælper . Overvej at spise fødevarer, der er relativt flavorless og lugtfri . Stærk smag og lugt har tendens til at gøre kvalme værre .
5 .
CITRON
Enten lugter reven citronskal eller nyde en teskefuld varmt vand med citronsaft hver 10 minutter . Hvis du bruger frisk citron mens kemo , skal du skure skræl , så skræl citronen og vask det , før du bruger juice . Da kemo reducerer kroppens evne til at producere hvide blodlegemer , infektion er en langt større risiko . Aldrig spise rå frugt eller grøntsager uden skrubbe , peeling , og derefter vaske dem .
6 .
BRUG trykpunkter at nedsaette kvalme
Der er flere trykpunkter på det organ, der har vist sig effektiv til at reducere kvalme . En af de nemmeste pres punkt er den ene på indersiden af håndleddene . Trykket punkt ligger tre fingre ' bredde fra den krølle på dit håndled mellem sener , der løber ned i midten . Påfør fast , jævnt tryk i det begyndende kvalme .
7 .
Hvis du følger disse trin trofast , vil din kvalme efter kemoterapi reduceres .

Tips og advarsler


 • Hvis du har fundet denne artikel at være hjælpsom , er du velkommen til at linke det til din blog eller give det videre til venner .
 • Vær sikker på, og klik på linkene på denne side for at lære flere måder at hjælpe .
 • Denne artikel er kun til orientering , og på ingen måde tale om lægelig rådgivning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------