Position: hotel888 > 4 >

kræftbehandlinger til postmenopausale kvinder

   Der er en række af kræftbehandling muligheder for postmenopausale kvinder , som kan bruges alene eller sammen med hinanden for at danne en samlet kræftbehandling terapi . De risici og fordele ved hver mulighed bør drøftes grundigt med en læge eller sygeplejerske , inden behandlingen påbegyndes

Betydning


Efter kirurgisk fjernelse af en kræftsvulst i en postmenopausale kvinde , systematisk kræftbehandling , der omtales som ajuvant behandling, skal være begyndt at mindske risikoen for kræft tilbagefald og forbedre chancerne for at overleve , ifølge Dr. Kathleen Pritchard .

endokrin behandling


endokrin behandling bruger tamoxifin eller aromatasehæmmere at forhindre væksten af brystkræftceller . Tamoxifin forhindrer østrogen fra stimulere væksten af kræftceller , mens AIs blokere østrogen fra at blive produceret hos postmenopausale kvinder .

Kemoterapi


Der er mere end 100 kemoterapi medicin , der kan anvendes i forskellige kombinationer til behandling af kræft, ifølge American Cancer Society . Kemoterapi kan anvendes i postmenopausale kvinder til at dræbe kræftceller , der har spredt eller fordelt over hele kroppen langt fra den oprindelige tumor .

Stråling

postmenopausale kvinder med kræft , kan drage fordel af ioniserende strålebehandling . Strålebehandling dræber kræftceller og krymper tumorer ved at ødelægge de gener af kræftceller , der forlader dem ude af stand til at vokse og dele sig.

Trastuzumab

Trastuzumab , også kendt som Herceptin , kan stoppe væksten af en kræftsvulst i brystet eller reducere størrelsen af en svulst . Det kan gives i kombination med kemoterapi eller ved selv at patienter , der har modtaget to kurser af kemoterapi behandling , ifølge MedicalNewsToday . com .

Advarsel

Bivirkninger af endokrin behandling kan omfatte endometriecancer , dyb venøs trombose ( normalt i benene , som kan rejse til lungerne ) , slagtilfælde , hjerteanfald , knogletab , knoglebrud , og muskel-og ledsmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------