Position: hotel888 > 4 >

læsion på tindingelappen effekter

   Virkningerne af læsioner på tindingelappen i hjernen er forskellige . Dette område af hjernen styrer en stor del af en persons evne til at huske minder, proces sprog og fortolke billeder . Dem, der lever med en person med en sådan sygdom bør være opmærksomme på sammenhængen i hendes humør , talesprog og evnen til at kommunikere klart for at sikre , at sundhed i deres elskede ikke er faldende noget hurtigere end forventet , eller at sørge for , at hendes nuværende behandlingsforløb for at fjerne eller formindske læsion fortsat affektive .

sanseindtryk


Læsioner at anvende pres af tindingelappen vil påvirke de berørte persons evne til at bearbejde sanseindtryk . Det betyder, symptomer vil manifestere sig som vanskeligt at placere figurer samt ord i kategorier og at inddrage en for den anden . For eksempel kan en person blive fremlagt to billeder af forskellige arter af træer , men ikke være i stand til at fortælle , at de to objekter er relateret til eller være i stand til at placere passende navne til de objekter .

Forståelse af Tale /Talking


Skader til venstre side af tidsmæssige regionen hjernen resulterer i en manglende evne til at behandle og forstå sproget . Dette vil manifestere sig som en person demonstrere noget kendskab til bestemte ord eller sætninger på op til manglende evne til at forstå talt sprog , som de normalt ville forstå .

Omvendt vil beskadigelse af højre side af tindingelappen påvirker en persons evne til at tale . Patienten vil simpelthen synes at glemme, hvordan man taler , eller udtryk for ønske om at tale , men har en manglende evne til at få adgang til det sprog, han normalt ville bruge .

hukommelse og personlighed


læsioner på tindingelappen kan få alvorlige konsekvenser hukommelse . Disse trykke på den højre side af tidsmæssige regionen vil medføre en patient til at opleve formindsket evne til at huske musik , tegninger eller andre ikke-verbal materiale . Skader på venstre side vil resultere i skader på verbal hukommelse som minder om tidligere samtaler , berømte citater , osv.

læsioner på tindingelappen også forårsage væsentlige ændringer i personligheden . Dette kan vise sig som en ændring i talesprog, paranoia , en stigning i voldelige adfærd og ændringer i seksuel adfærd .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------