Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på en patientens tilstand på grund af lungekræft

   Ifølge Mayo Clinic , lungekræft forårsager flere dødsfald i USA end nogen anden form for kræft . I sin tidligste stadier , kan lungekræft ikke udviser symptomer overhovedet , men som betingelse skrider frem , kan tegn og symptomer bliver meget mærkbar . De metoder, der anvendes til at diagnosticere lungekræft omfatter billeddannende undersøgelser såsom røntgen og MRIs , blodprøver og vævsprøver . Behandling af lungekræft omfatter kirurgisk fjernelse af det beskadigede lungevæv , kemoterapi medicin eller strålebehandling .

Hoste


En hoste er en af symptomerne på lungekræft . I første omgang vil det være en tør hoste , som ikke synes at gå væk . Som tiden går , hoste bliver mere kroniske og udbredt . Til sidst dette symptom kunne udvikle sig til hoste blod op .

besværet vejrtrækning


Din vejrtrækning vil ændre sig som en del af symptomerne for lungekræft . Du vil begynde at få åndenød , der vil blive mest mærkbar , efter selv den mindste fysiske aktivitet . Din vejrtrækning bliver anstrengt og være ledsaget af en pibende lyd . Du vil også begynde at opleve smerter i brystet sammen med vejrtrækning .

Bronkitis


Bronkitis er en infektion i lungerne , der fører til vejrtrækningsbesvær og hoste slim op . Som lungekræft forskud , kan du opleve en tilbagevendende tilfælde af bronkitis , der vil blive værre med tiden .

Hævelse

Som lungekræft breder sig, kan du begynde at se lymfeknuder i nakken og ansigtet begynder at svulme og drej overfladen af din hud til en klar rød farve .

Vægttab

Du vil begynde at miste appetitten som den tilstand udvikler sig , og dette vil resultere i hurtigere vægttab . Dette kan også føre til træthed .

ledsmerter

Et avanceret symptom på lungekræft er smerter i knogler og led . Knoglerne bliver følsom over for berøring , og det vil være smertefuldt at bruge din samlinger til selv den mindste bevægelse .

Hedaches

Hovedpine associeret med lungekræft starte ud upåfaldende i første omgang . Over tid bliver de mere vedholdende og mere smertefuld .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------