Position: sygdoms > 4 >

Opdagelsen & behandling af testikelkræft

   Ifølge National Cancer Institute er der ca 8. 400 nye tilfælde af testikelkræft caner hvert år i USA . Testikelkræft er kræft i din testikel . Dine testiklerne er ægget formet kirtler i din pung . Tidlig påvisning og behandling af testikelkræft i høj grad forbedrer dine chancer for inddrivelse

Du skal bruge: .
Familie og venner
. Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

Advarselstegn


Nogle mænd opdager, at de har testikelkræft , fordi de havde symptomer , der førte dem til at se en læge . Fælles synger af testikelkræft omfatter en klump i en eller begge dine testikler , smertende i din nedre mave , ryg eller lyske , smerter i testiklerne eller pungen , en følelse af tunghed i din pung eller pungen hævelse . Hvis din testikelkræft er i et tidligt stadium kan du ikke oplever nogen symptomer .

Routine Eksamen


Testikelkræft kan også blive opdaget ved rutinemæssig fysisk eksamen og diagnostiske test for andre forhold . En årlig fysisk eksamen af din læge kan afdække klumper eller ømhed , som du måske ikke har bemærket . Ultralyd eller biopsier bruges til at pege på frugtbarhed spørgsmål kan afsløre kræft celler .

Surgery


Kirurgi er den mest almindelige første behandling for testikelkræft . Din kirurg vil fjerne de berørte testikel ( r ) . Hvis kræften opdages tidligt nok , kan du kun behøver at have en fjernet testikel . Afhængigt af trin i din kræft kan det være nødvendigt at have nogle af de lymfeknuder bag maven fjernet .

Kemoterapi

Kemoterapi er brugen af narkotika til at dræbe kræftceller . I nogle tilfælde kemoterapi kan helbrede din testikelkræft . Kemoterapi vil også bremse væksten af kræftceller og hjælpe med at forhindre dem i at sprede sig til andre organer . For testikelkræft , er kemoterapi gives normalt via vene i lægens kontor .

stråling

Strålebehandling bruger høj energi stråler til at dræbe eller bremse væksten af kræftceller . Stråling ikke anvendes på alle typer af testikelkræft . Der er nogle testikel kræft , der ikke reagerer på strålebehandling . Din læge ønsker måske at du kan få stråling efter operation for at sikre, at alle kræftceller efterladt dræbes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------