Position: sygdoms > 4 >

de bedste naturlige behandling for kolorektal cancer

   Tyktarms-og endetarmskræft er karakteriseret ved overdreven cellevækst i tyktarmen eller endetarmen , som fører til dannelse af kræftsvulster . Kontrolleret Amino Acid Behandling ( CAAT ) anses for den bedste naturlige behandling for kolorektal cancer

Funktion


Målet med CAAT er at ødelægge kræftceller ved at udsulte dem gennem kontrolleret fratagelse af aminosyrer , kulhydrater og glukose . Proteiner er midlertidigt fjernet fra patientens kost og erstattet med en formel af udvalgte aminosyrer . Dette resulterer i flere anti-cancer mekanismer . I realiteten udgør CAAT en naturlig form for kemoterapi . Desuden supplerer den behandling, konventionel kemoterapi samtidig reducere bivirkninger forbundet med anti-cancer medicin .

glykolyse


CAAT undertrykker et enzym kaldet phosphofructokinase . Dette forhindrer glykolysen , gør kræftcellerne i stand til at producere energi nok til at overleve .

DNA Synthesis


Produktionen af visse aminosyrer der er nødvendige for DNA- replikation i kræftceller hæmmes gennem kontrollerede Amino Acid Behandling .

Angiogenese

Med CAAT er visse aminosyrer i kroppen steg, mens andre, såsom glycin og leucin , er reduceret . Dette resulterer i en nedsat produktion af elastin , protein nødvendigt at foretage angiogenese til at bygge nye bygge skibe .

Vækstfaktorer

På grund af begrænset protein og kalorieindtag Under kontrollerede Amino syrebehandling , humant væksthormon og insulin vækst faktor 1 , som bidrager til kræft cellevækst , undertrykkes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------