Position: sygdoms > 4 >

fase 2 lymfom

   Lymfom er betegnelsen for en gruppe af blod kræft , ifølge leukæmi lymfom Society . De to vigtigste former for lymfekræft er Hodgkin lymfom og non-Hodgkin lymfom . Non- Hodgkin lymfom er den mest udbredte form for lymfom

Du skal bruge: .
familie og venner
Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

Iscenesættelse Tests


For at bestemme den fase af lymfekræft , patienter gennemgå en række tests , der omfatter blodprøver , knoglemarv test og billeddannende undersøgelser , ifølge Leukæmi Lymfom Society .

Fase II Diagnose


Et fase II- diagnose for både Hodgkin lymfom og non-Hodgkin lymfom tyder på, at lymfom er i to eller flere lymfeknude regioner på samme side af mellemgulvet , som er den muskel , der adskiller bryst og underliv . Som et eksempel , kunne lymfom være til stede i underarm og halsområdet i fase II , men ikke i både underarm og lysken , i henhold til American Cancer Society .

Stage IIE Diagnose


Ud over en Stage II diagnose , non- Hodgkin lymfom har også en Stage IIE i sin etaper . Stage IIE viser , at lymfom strækker sig fra lymfeknuder i en nærliggende organ , ifølge American Cancer Society .

fase III Diagnose

Den lymfom betragtes som Stage III , hvis det er til stede i lymfeknuder på begge sider af mellemgulvet , i henhold til American Cancer Society .

fase II Prognose og behandling

Mere end 80 procent af patienter med stadie II Hodgkin lymfom og mellem 70 til 90 procent af patienter med fase II- non-Hodgkin lymfom overlever deres bout med sygdommen , i henhold til Merck . com . Etape II patienter af begge typer typisk behandles med kemoterapi efterfulgt af strålebehandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------