Position: sygdoms > 4 >

hvad er poly MVA ?

   Poly-MVA er et kosttilskud , der indeholder et kompleks af mineraler , vitaminer og aminosyrer . Dens fortalere mener, at det et sikkert alternativ til kemoterapi i kræftbehandling og også fremme brugen siden af det traditionelle behandlinger . Ifølge den amerikanske Cancer Society , der imidlertid ikke videnskabelig dokumentation til støtte for krav , at dette produkt kan forebygge eller behandle kræft

almindelige navne


Den kosttilskud Poly-MVA har også været kendt under andre navne , såsom palladium lipoic kompleks , syntetisk DNA reduktase eller Polydox .

Ingredienser


Poly-MVA indeholder palladium ( et mineral ) , aminosyrer og lipoinsyre , et kompleks af vitaminer B ( B1 , B2 og B12 ) og andre mineraler ( molybdæn , rhodium og ruthenium ) .

anvendelse


Poly-MVA giver den nødvendige støtte af organismer forarmet af energi , som dem der gennemgår kemoterapi . Ifølge Fonden for Advancement i Cancer Research , kan det medvirke til at styrke immunforsvaret , støtter cellestofskiftet og tilbyder de nødvendige næringsstoffer for kroppen , som det slag kræft . Det kan hjælpe kroppen med at bekæmpe og udrydde kræftceller , ifølge fonden .

Historie

Stoffet blev udviklet i 1991 af den forskning, kemiker Merrill Garnett , der kombineret palladium med lipoinsyre , B -12 og thiamin , at skabe en ikke-giftig cellenæringsstofprogram .

Form

Den stoffet markedsføres i flydende form i flasker af 4 eller 8 ounceDer er også en formulering til kæledyr . Det skal administreres gennem munden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------