Position: sygdoms > 4 >

ikke- traditionelle behandling for leverkræft

   Leverkræft opstår , når unormale celler begynder at udvikle sig og vokse i leveren . Kræft kan skyldes alkoholisme , eller spredning af kræft fra andre dele af kroppen , og der er nogle medicinske behandlinger , der har vist sig at være effektive. Men nogle personer vælger at gennemgå alternative behandlinger for leverkræft , hvis de er imod konventionel medicin og ville foretrække flere fysiske eller plante-baserede behandlinger

Du skal bruge: .
Familie og venner
. Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

Varmebehandling


Nogle patienter vælger at ødelægge kræftceller med intens varme . En elektrisk strøm slipper af kræftceller , som lægen bruger en ultralyd maskine og en nål sprøjtes ind i maven . Laser procedurer også levere varme til leveren området , men denne metode bruger et optisk fiber , der er sat ind i leveren med en laserstråle ved udgangen for at slippe af med kræftceller .

Injektioner


Nogle patienter kan også vælge at modtage alkohol injektioner . Den alkohol vil fjerne urenheder fra kroppen og forårsage kræft celler til at tørre ud og dø over tid . Denne behandling er normalt anbefales til patienter , der er i de tidligere stadier af leverkræft , da indsprøjtninger vil arbejde hurtigt og effektivt , når der er mindre kræftceller .

Cryoablation


I Cryoablation , er lever kræftceller frosset . Lægen vil bruge ultralyd billeder til at bestemme den nøjagtige placering af cellerne i leveren , og vil administrere cryoprobe , der indeholder flydende kvælstof direkte på kræftcellerne . Dette vil gøre cellerne inaktive og ødelægge dem . Denne behandling kan udføres på eget hvis kræften behandles tidligt , men patienterne i fremskredne stadier af sygdommen kan drage fordel af Cryoablation sammenholdt med leverkræft kirurgi og kemoterapi .

Akupressur og Akupunktur

I fremskredne stadier af leverkræft , kan nogle patienter vælge at gennemgå akupressur og akupunktur for at lindre smerter og ubehag , der er forbundet med sygdommen . Trykpunkter hele kroppen, der vil reducere betændelse i leveren er rettet til, og disse processer kan mindske behovet for yderligere smertestillende medicin . Specialized medicinsk massage , der administreres af en fysioterapeut , kan også være nyttige i at tage væk nogle af de hævelse , der er almindelige hos patienter med leverkræft . Disse procedurer kan gennemføres efter leverkræft kirurgi .

Supplering

Nogle alternative sundhed læger kan ordinere naturlægemidler kosttilskud til leverkræft patienter. Mange af de urter bruges også i afvænning behandlinger og vil medføre nogle stress leveren og fjerner urenheder , men kan hjælpe kroppen med at slippe af kræftceller . Marietidsel er en vigtig urt til at fremme lever sundhed , samt burre og mælkebøtte rod .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------