Position: sygdoms > 4 >

kræft i spiserøret og behandling med curcumin

   En undersøgelse offentliggjort i British Journal of Cancer i oktober 2009 erklærede , at curcumin , et stof, der findes i gurkemeje rod , havde evnen til at dræbe kræftceller i laboratorieforsøg

Forskning


Forskere ved Cork Cancer Research Centre i Irland, opdagede , at esophageal kræftceller begynder at fordøje sig inden for 24 timer, når curcumin sender en vis dødbringende signal til cellerne . Dette signal er produceret af proteiner kaldet " caspases ", som er " tændt "af curcumin , ifølge British Journal of Cancer .

overslag


Den nye forskning gør det muligt for esophageal kræftramte at håbe , at en behandling vil blive udviklet i fremtiden fra den naturlige kemikalier i gurkemeje .

kræft i spiserøret Statistik


Ifølge National Cancer Institute , i 202C ca 14. 530 amerikanere døde af kræft i spiserøret , mens BBC rapporterer, at kræft i spiserøret er den femte mest almindelige årsag til kræftdødsfald i Det Forenede Kongerige .

Curcumin

En gammel medicin i Indien , Kina og Indonesien , og også testet i moderne forskning , at dens effektivitet i helbredelse af gigt , mavesår og demens , curcumin er en antioxidant, som findes i jordstængler af gurkemeje anlægget .

Overvejelser

Mere forskning er nødvendig for at udvikle en ordentlig behandling af kræft fra curcumin . I USA , kan gurkemeje findes i supermarkeder, men det er også sælges som et kosttilskud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------