Position: sygdoms > 4 >

myelomatose fusion behandling

   Myelomatose er en kræftsygdom i plasmaceller, eller de hvide blodlegemer i knoglemarven . En type af plasma celler, kaldet myelomceller , formerer med unormale niveauer , som igen øger protein i blodet . Det er svært at helbrede , men mange behandlingsmuligheder der findes , herunder fusion behandling

Du skal bruge: .
familie og venner
Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

Betydning


Behandling af myelomatose med en vaccine af myelomatose celler sammensmeltet med dendritiske celler selektivt dræber myeloma tumor celler, in vitro , i henhold til en præsentation på den 41. årlige møde i American Society of Hematology i 2000 .

Typer


En undersøgelse offentliggjort i april 2002 i Journal of American Society of Hematology fandt , at en immunisering af en fusion af kræftceller og dendritiske celler ( celler med ansvar for immunfunktion ) var effektive i behandlingen af dyr tumorer og metastatisk nyrekræft .

Tidsramme


Det er vigtigt at forstå , at mens behandlinger kan hjælpe med at kontrollere sygdommen , kan det være svært at helbrede , og de fleste patienter med myelomatose oplever tilbagefald af sygdommen .

Overvejelser

På grund af vanskeligheden i at opnå en kur mod myelomatose , kan det være nødvendigt for en patient at prøve en række forskellige behandlinger eller en kombination af behandlinger . Fusion terapi er en af de nyere , mere lovende muligheder .

Funktion

Den fusion terapi har vist sig at gøre en betydelig forskel ud over behandling med bare dendritiske celler eller myelomceller alene . Efter tre ugentlige behandlinger , dræbte fusion celler fra 35 til 45 procent af tumorcellerne , ifølge Oncology News International .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------