Position: sygdoms > 4 >

naturlige behandling for galdegang kræft

   Den galdegang er et kort rør , der transporterer galde fra leveren til tyndtarmen at hjælpe med fordøjelsen af fødevarer . Kræft overalt i kanalen forstyrrer denne funktion . Heldigvis er der naturlig behandling muligheder

Behandling Anvendelsesområde


Ifølge Kræftbehandling Centers of America ( CTCA ) , er der ingen enkelt fysisk behandling for galdegang kræft . I stedet CTCA udnytter og anbefaler en tværfaglig tilgang til behandling, der omfatter en bred vifte af naturlige behandlinger samt konventionelle behandlinger .

Ernæring Terapi


Målet med ernærings- terapi som en naturlig behandling for galdegang kræft er at opdage og korrekte ernæringsmæssige mangler . Det er også bruges til at stimulere immunforsvaret til at modvirke bivirkninger af kemoterapi .

naturopatisk medicin


Det naturopatisk tilgang til kræftbehandling omfatter flere metoder , herunder urtemedicin , homøopati , dybe tissue massage , hypnose og biofeedback .

Mind-Body Medicine

Også kendt som psychoneuroimmunology , sind- krop medicin anerkender sammenhængen mellem den fysiske krop og den følelsesmæssige sind . Typiske behandlinger omfatter guidede billedsprog , visualisering teknikker , energi terapier , og individuelle og gruppe rådgivning .

åndelig støtte

Formålet med åndelig vejledning og støtte er at styrke mestringsstrategier og livskvalitet gennem bøn og meditation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------