Position: sygdoms > 4 >

ozon behandling for prostatakræft

   Ozon terapi er en alternativ behandling for kræft . Den består i at øge mængden af ilt i det område, der berøres af kræftceller , prostata i dette tilfælde . Den ekstra ilt , ifølge fortalerne for denne behandling , øger kroppens evne til at bekæmpe kræft

Andre navne


Ozon terapi er også almindeligt kendt som oxidativ terapi , ilt terapi , hyperoxygenation og hydrogenperoxid terapi .

Forskning


Reduceret iltindhold i prostata tumorer kan signalere en langsigtet dårligt respons på biokemiske behandlinger , ifølge en undersøgelse præsenteret på 2009 møde i American Society of Clinical Oncology . Risikoen for kræft tilbagevendende er også større for patienter med lavt iltindhold i tumorer , hedder det i samme undersøgelse , et samarbejde mellem Josephine Ford Cancer Center på Henry Ford Hospital og Fox Chase Cancer Center .

Metoder


Behandlingen består af intravenøs eller indsætte , under pres , ilt -releasing kemikalier i en krop åbning . Til behandling af prostata cancer , er urethral insufflation en af de anvendte metoder . En anden metode er at kombinere patientens blod med ozon og at injicere det i prostata .

Advarsel

Denne terapeutiske metode kan være farligt , og ifølge den amerikanske Cancer Society , har patienter oplevede alvorlige bivirkninger og død efter en sådan ozon behandlinger .

Overvejelser

Ozon behandling bør ikke forveksles med hyperbar oxygenbehandling , som indebærer sidder patienten inde i et overtryk kammer , hvor hun kan ånde ren ilt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------