Position: sygdoms > 4 >

silikone & brystkræft

   Den mest almindelige måde silikone kommer i kontakt med brystet er gennem silikonebrystimplantater , der blev forbudt i 1992 af Food and Drug Administration

Du skal bruge: .
Familie og venner
. Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

Breast Cancer


Brystkræft er en ondartet svulst , der udvikler sig i brystet . Det kan forekomme hos mænd , selv om det er mest almindeligt hos kvinder .

silikone


Silikone er en menneskeskabt , gummi -lignende stof , der bruges til forskellige formål , herunder køkkengrej , klæbestoffer og medicinsk udstyr .

silikone implantater


Første markedsføres i begyndelsen af 1960'erne , før Food and Drug Administration krævede bevis for, at medicinsk udstyr var sikker , blev silikoneimplantater anset biologisk inaktivt .

Teorier /Spekulation

En undersøgelse foretaget af National Cancer Institute i 2006 undersøgte de teorier, der silikoneimplantater bidrager til bindevæv og udviklingen af kræft , specielt i brystet .

Deltagere

Deltagerne i 2006- NCI undersøgelse omfattede 13. 500 kvinder, som fik enten silikone eller saltvand implantater i begge bryster til kosmetiske formål før 1989.

bemærkninger

I 2006- NCI undersøgelse fandt ingen sammenhæng mellem brystimplantater og efterfølgende brystkræft og ingen sammenslutning af risiko for brystkræft i år at følge . Selvom brystkræft blev opdaget på et senere tidspunkt blandt brystimplantat patienter , var brystkræft ikke knyttet til nogen bestemt type implantat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------