Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på knoglekræft i låret

   Bone kræft er en relativt sjælden tilstand, hvor ukontrolleret unormale celler vokser i eller på knoglevæv , især knogle -og /eller brusk . Hver af de fire primære former for knoglekræft , osteosarkom , Ewing 's sarkom , chondrosarcoma og spindel celle , har været kendt for metastaserer i lårbenet . Mens både præsentationen og sværhedsgraden af symptomerne varierer fra person, har Mayo Clinic delte de mest almindelige symptomer i fire kategorier : smerte , et bud masse , knogle svaghed , træthed og vægttab .

Smerter


Det mest almindelige symptom på knogle kræft er smerter eller ømhed på det sted, hvor metastase , som er der, hvor kræftcellerne ind i knoglerne . Denne smerte ofte forværres om natten , efter University of Virginia . Det er ikke påvirket af hvile , selv om det undertiden er lettet med brugen af over -the-counter anti-inflammatoriske medicin, såsom ibuprofen . Smerter forbundet med knoglekræft er både langvarig og progressiv . Ubehaget kan være til stede i årevis , stiger i sværhedsgrad som kræft vokser .

Tender Mass


Som kræft vokser , kan det udvikle en unormal masse . Denne vægt kan eller måske ikke være synlig og kan ofte opdages ved berøring . Ifølge University of Virginia , er massen sandsynligvis være bud eller febrilsk at røre ved. Sådanne kræft masserne er også lejlighedsvis ledsaget af en følelse af pres . Hvis kræften er placeret på eller i nærheden af en fælles , fælles mobilitet kan også være påvirket .

Bone Svaghed


Den knogle er et levende væv , der består af en utrolig stærk kombination af calcium og celler , der konstant at nedbryde gamle knoglevæv og skabe nye . Knoglekræft forstyrrer denne proces . Som et resultat , kan påvirkes knoglerne blive svækket over tid . Denne svaghed kan resultere i brud , der er forårsaget af en tilsyneladende uskadelige hændelse. Lårben er den største og stærkeste knogle i det menneskelige legeme . Som sådan , sprødhed eller brud på lårbenet er ofte anset for at være et symptom på et større problem .

Træthed og Vægttab

træthed, som er dyb og langvarig kan være et symptom på knoglekræft . Træthed forårsaget af knoglekræft bliver ikke bedre af hvile og ikke i forhold til udøvede energi . Uforklarlig og utilsigtet vægttab er endnu en mulig symptom på knoglekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------