Position: sygdoms > 4 >

den bedste bedømte Ohio hospitaler for brystkræftbehandling

  

Du skal bruge:
Familie og venner
. Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

At være diagnosticeret med brystkræft er aldrig let . Chokket , følelser og beslutninger om behandling ville gøre nogens hoved spin .

Ikke alle sygehuse i Ohio er lige i deres behandling af brystkræft . Hospitaler i storbyområder , og dem der er forbundet med medicinsk skoler tilbyder den bedste behandling for brystkræft i Ohio .

Ifølge en 2008 HealthGrades Hospital Kvalitet i Amerika Study , den førende uafhængige sundhedspleje ratings organisation har kræftpatienter en 70 procent lavere dødsrate på landets øverste hospitaler . Sygehusene nedenfor er alle bedømt nationalt og fandt nogle af de bedste kræft hospitaler i Ohio og nationen.

Cleveland Clinic


The Cleveland Clinic er rangeret 12 i den nation blandt kræft sygehusene , i henhold til " US News and World Rapporter. " Missionen for Cleveland Clinic er at integrere pleje med top-notch forskning . Det er non-profit , så det bruger millioner af dollars om året på velgørenhed pleje . Dette gør Cleveland Clinic ideel til kvinder med brystkræft , der er uforsikrede

The Cleveland Clinic
9500 Euclid Avenue
Cleveland , OH 44195
( 216 ) 444 . -2200
www. clevelandclinic. org

Ohio State University Hospital , Columbus


The Ohio State University James Cancer Hospital ligger i statens hovedstad , Columbus . Et af de seks fokusområder er kræftbehandlingen , herunder brystkræft , og det er 18. pladsen i nationen .

Ohio State University James Cancer Hospital , Columbus
410 W. 10:e Ave . Columbus , OH 43210
( 614 ) fra 293 til 8. 000
http://www. medicalcenter. osu. edu

Universitetshospitalernes sag Medical Center , Cleveland


universitetshospitalerne sag Medical Center , Cleveland , er rangeret 36:e i nationen til behandling af cancer . Denne privathospital fokuserer på forskning og patientpleje og er en anden ideel hospital for brystkræftpatienter .

Universitetshospitalernes sag Medical Center , Cleveland
11100 Euclid Avenue
Cleveland , OH 44106
(216) 844-1000
www . UHhospitals. org

Overvejelser

Hvis du bor langt væk fra disse medicinske centre , eller din forsikring ikke betale for behandling på disse sygehuse , der er andre gode hospitaler i Ohio for brystkræft . Rankings af andre Ohio sygehuse kan findes på hjemmesiden www. usnews. com /sektioner /rankings /index. html .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------