Position: sygdoms > 4 >

hvad er de behandlinger af hudkræftslidelser efter fjernelse ?

   Efter hudkræftslidelser fjernes , kan de kræve yderligere behandling . Disse behandlinger er normalt minimalt invasiv. Det er meget vigtigt at få opfølgende behandling , der skal sikre, at alle kræft blev fjernet

Du skal bruge: .
familie og venner
Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

Identifikation


En biopsi af det fjernede huden vil afgøre , om den fjernede læsion er godartet eller kræft . Kræft varierer i sværhedsgrad og er identificeret som en af de følgende : basilikum celle karcinom , planocellulært karcinom og melanom

Typer


Basil og planocellulært karcinom er næsten aldrig livstruende . Melanomer er potentielt meget farlige , fordi de kan metastaserer i andre dele af kroppen og blive fatal .

I -Office Behandlinger


Hvis diagnosen er basilikum eller planocellulært karcinom eller en melanom in situ , hvilket betyder, at det har ikke spredt sig under huden , kan patienten blive bedt om at returnere lægen for at få en bredere excision af tumoren . Denne procedure kræver ofte masker , afhængig af marginer , og vil sandsynligvis efterlade et ar .

Homecare

Efter at være udsat en in- kontor behandling helt punktafgiftspligtige en hudkræft læsion , vil en patient modtage instruktioner om , hvordan pleje for webstedet for at forebygge infektion . I syv til 10 dage , vil lægen kræve patienten at vende tilbage for at få stingene fjernet .

invasive behandlinger

Hvis læsionen var en melanom , det kan have spredt sig , så patienten vil blive henvist til en onkolog . Yderligere tests vil blive gjort for at bestemme den fase af kræft , og en behandlingsplan , kan omfatte kemoterapi , strålebehandling eller immunterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------