Position: sygdoms > 4 >

hvordan man op med at ryge cigaretter i dag

   Kvitte cigaretterne kan være den mest udfordrende proces, der kaldes for mennesker . Det kræver en masse viljestyrke og engagement. Der er en lang liste sundhedsrisici med rygning , som giver dig så mange grunde til at holde op og ikke en gyldig grund til at ryge eller fortsætte med at ryge. Jeg vil være at gå over en meget nyttig proces at holde op med at ryge for evigt
1 .
Skriv en liste over grunde til hvorfor du ønsker at holde op med at ryge, og lave en liste over hvad der gør dig tørster rygning . Lav en liste over alle de måder rygning kan skade dit helbred , og læg det et sted , at du kan læse det hver dag at minde dig selv . I denne liste kan du omfatte eventuelle sundhedsrisici såsom ; lungekræft , højt blodtryk , depression , diabetes , thyreoidea sygdom infertilitet , og hjertesygdomme .
2 .
Beslut en dag vil du stoppe med at ryge og bare stoppe . Når den dag kommer , smide alle dine cigaretter og lightere og askebægre .

3 .
første du bør gøre, lige før du stoppe med at ryge , er at visualisere dig selv som en ikke-ryger . Du skal træne din hjerne til at tro du er bedre stillet uden cigaretter i dit liv .
4 .
Du skal erstatte dine rygevaner med en anden gavnlig vane som at gå eller udøver , når du får lyst .
5 .

tygge tyggegummi oftere og spiser frø . Det vil skære din trang .
6 .
Drik masser af vand
7 .
Hvis drikke kaffe gør dig tørster cigaretter , og du kan ikke klare det , afslut derefter drikke kaffe midlertidigt , indtil du taber alle cravings .

8 .
Få støtte fra familie og venner . Sørg for, at de hjælper dig ud i denne proces .
9 .
Sæt alle de penge til side , som du har brugt på cigaretter i en kasse eller krukke . Markere feltet i cirka 6 måneder til et år og forkæl dig selv med noget du har lyst . Dufortjener det for alle dine hårdt arbejde !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------