Position: sygdoms > 4 >

hvordan man op med at ryge nemt

  Der er mange rygere i denne verden . er du en af dem ? Jeg plejede at være . Du kan læse denne artikel for en elsket, dig selv eller en ven . Du vil måske holde op , eller du kan bare ønsker denne information til en senere dato , men den vigtigste regel er : Det er helt op til dig

Du skal bruge: .
familie og venner
Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .

Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.


1 .
Er du en ivrig ryger (en pakning omkring hver to dage ) en afslappet ryger ( en pakke hver 4 dage til en uge ) eller en kæde ryger ( en pakke eller mere om dagen ) ? Uanset gå ud og købe din favorit slags cigaretter . Vælg en uge til at stoppe , hvor du har til hele ugen til at prøve , som hvis du læser dette i midten af ugen vente til næste mandag .

2 .
På denne mandag har din favorit pakke klar . Du vil ryge det normalt gennem ud hele ugen . Hvis du er en kæde eller ivrig ryger begrænse dig selv til et par en dag ( Må ikke købe en ny pakke ! ) Gem dine sidste for søndag . Kom søndag aften røg det lige før du går i seng . Tillykke hvis du har en stærk nok viljestyrke , der vil være din sidste .
3 .
Nu er det her, den hårde del kommer i , de næste tre dage. De næste tre dage vil være den sværeste at komme over . Det tager nikotin maksimalt tre dage til at forlade dit system fuldstændigt . Det anbefales , at du indlæse op på din trang distraherende stoffer . Du kan bruge hvad som helst , bortset fra cigaretter eller andre tobaksvarer , er det også anbefales, at du ikke drikker alkohol . Den mest almindelige ting, folk bruger , er slik ( rodskud og hårdt slik især ) , sodavand , kaffe , energidrikke ( Redbull ) , og nikotin tyggegummi og plastre . Der er en anden ting, der kommer i også , som jeg vil forklare hvordan man kan gøre .
4 .

Den hule pen og væv er for dit mock cigaret . Dette kan synes mærkeligt , men formålet er at komme over fysisk afhængighed . Den nikotin har forladt din krop efter tre dage, der er grunden til de tre første dage er det hårdeste , nu skal du blot din krop til at komme over den følelse af bedriften , indånding , og exhaling .
5 .

Få dig hule pen og væv . roll up af væv og skub det i slutningen af den hule pennen . Når du sutter igennem det , vil det føles som en cigaret , men der vil være nogen røg . Når nogensinde du hungrer få fat i din nikotin tyggegummi eller plastre og gøre dette . ting , der distraherer munden er også gode , ligesom hårde slik . Koffein har lignende virkninger af nikotin og det er grunden til sodavand , kaffe og energidrikke er godt for dette ( jeg fandt røde tyr at være mest effektive )
6 .
Det vigtigste nu er din familie og dig selv . Hvis du kører tør for patches , gummi , eller hvad du har brug for at gå til butikken og få det ( patches og tyggegummi er dyre , vil du sandsynligvis tilbringe så meget på sodavand og slik i en uge , som du gjorde på cigaretter ) Hvis du gør ikke har tillid til dig selv at gå til butikken uden at købe en pakke , så spørg din kone , bedste ven , mand , eller andre familiemedlemmer og venner til at gå få det for dig . Undgå TV medier , og magasiner . Til blade har normalt cigaret annoncer og TV medier ofte har udsendelser og film , hvor folk ryger. I stedet læse en bog eller lytte til musik . Selv om det er næsten umuligt at undgå at ryge annoncer eller nogen at ryge , bare koncentrere din viljestyrke er stærkere end som så.

gode råd og advarsler


 • Hvis du er interesseret i at få fit , mens rygestop yoga eller meditation endda kampsport eller gå til gymnastik , kan hjælpe distrahere dig fra at tænke om rygning . Dens en Win Win .
 • skal også undgå at venner eller folk, du ved, at ryge , hvis du finder det uforskammet at ignorere dem informere dem om, at du har afsluttet , og bede dem om at behage ikke at gøre det omkring dig , eller forlade deres cigaretter ud i dit synspunkt.
 • Afspilning af spil , der er mentalt udfordrende , ligesom skak , dam , risiko , og selv videospil . Kan hjælpe distrahere dig fra cravings .
 • Hvis du er overvægtig eller forsøger at tabe vente du skal ikke være overdrevent at spise eller drikke , mens du forsøger at holde op . Light sodavand og sukker fri slik fungere fint , også begrænse sukker og sødet flødekande du putter i din kaffe .
 • Det anbefales , at du tager de fysiske og mentale øvelse rute i stedet for at spise og drikke sodavand og ting .
 • Desuden , hvis det er på tide at holde op med at ryge , hvorfor ikke tabe sig og spise sundt mens dit på det !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------