Position: sygdoms > 4 >

hvordan man styrer brystkræft smerter med alternative behandlingsformer

  Alternative behandlingsformer kan forbedre livskvaliteten og kontrol smerter for kvinder med fremskreden brystkræft
1 .
Deltag en hypnose og psykoterapi gruppe . Resultaterne af en ny undersøgelse fra University of Buffalo , med titlen " hypnose kan hjælpe med at kontrollere Pain blandt kvinder med metastatisk brystkræft , UB forsker finder " , afslørede , at kvinder bliver behandlet for metastaserende brystkræft oplevet betydelig smertereduktion over en fire måneders periode . Hypnose kombineret med psykoterapi blev sammenlignet med bare hypnose . Smerterne var reduceret betydeligt for kvinder med metastatisk brystkræft , som fik hypnose og terapi kombineres.
2 .
Lær Zen meditation . Smerteopfattelse kan kontrolleres for kvinder med fremskreden brystkræft med let lært meditationsteknik . En undersøgelse fra University of Montreal , med titlen " Undersøgelse finder Zen Meditation Lindrer Pain " , fandt februar 202C , at personer , der mediterede oplevet en atten procent reduktion i smerteintensiteten . For undersøgelsen , der anvendes forskerne varme til kalve af undersøgelsens deltagere , at sammenligne dem , der mediterede til dem , der ikke gjorde. Personer, der mediterer oplevet faldt opfattelse af smerte , der kan mindske behovet for smertestillende medicin .

3 .
Deltag en latter yoga gruppe . Latter Yoga er blevet undersøgt for nylig , og vist sig at have mange fordele , der omfatter sænkning stressniveauet , stigende immunitet , og faldende smerte . Bare at bruge humor til at mindske smerter anbefales til alle, der beskæftiger sig med avanceret brystkræft . Ifølge den amerikanske Cancer Society , humor terapi " er brugen af humor til lindring af fysisk eller følelsesmæssig smerte og stress . Det bruges som en supplerende metode til fremme af sundhed og håndtere sygdom . " Overvej alternative behandlingsformer , hvis du har at gøre med smerter af brystkræft , der kan forbedre livskvaliteten og mindske behovet for medicin , der kan ofte være utålelige .

gode råd og advarsler


 • aldrig deltage i en alternativ behandling , medmindre du drøfte det med din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------