Position: sygdoms > 4 >

spindel celle sarkom

   Spindel celle sarkom , opkaldt efter den spindel form af individuelle kræftceller når de undersøges under et mikroskop , der er mest fremtrædende diagnosticeret hos patienter over 40 år . Spindel celle sarkom er navnet givet til fire distinktive former for kræft , der udvikles i bindevæv og knogler

Du skal bruge: .
familie og venner
Et stof , der afleder din trang til at ryge ( forklaret ) .
Stærk viljestyrke .
En hule pen .
Nogle papirhåndklæder eller silkepapir .
.

Slavisk Sarkom af Bone


Slavisk sarkom af knoglen opstår, når tumorer form i det bløde væv eller knogler fra celler , der ikke specialiserede . Det betyder, at du ikke kan fortælle ved en mikroskopisk undersøgelse , hvilken slags celle kræft stammer fra, eller hvad cellen var før det metastaseret .

Ondartet Fiber Histiocytoma


Ifølge Cancer Research UK , er ondartet fiber histiocytoma fundet hyppigst i det bløde væv eller knogler af lemmerne af midaldrende og ældre personer . Den har fire undertyper : storiform-polymorfe , myxoid , kæmpe celle og inflammatoriske

fibrosarcoma


Et andet sjælden form for kræft , som tydeligt viser i alderen 20 og 60 , er fibrosarcoma . . Disse specialiserede kræftceller findes ofte i låret , i fiber bindevævet .

Leiomyosarcoma

Disse tumorer begynde i glatte muskler, men kan i ekstremt sjældne tilfælde , også forekomme i knoglen . De kan forekomme i alle områder af kroppen og er mest fremtrædende hos de ældre.

Tumor-lignende betingelser

Der er en række ting , der kan opstå i det bløde væv , som ved første ligner sarkom , men viser sig ikke at være ondartet , herunder hævelse af blå mærker eller stumpe traumer . Diagnostisk test skal udføres for at bekræfte tilstedeværelsen af en ondartet svulst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------